Εάν είσαι λάτρης της μόδας έχεις σίγουρα βρεθεί τουλάχιστον μια φορά στο δίλημμα να αλλάξεις το προσωπικό σου στιλ. Έχεις πειραματιστεί και συνεχίζεις να δοκιμάζεις ό,τι καινούριο κυκλοφορεί. Κάποιες τάσεις σου αρέσουν περισσότερο και κάποιες άλλες τις ασπάζεσαι μόνο και μόνο επειδή είναι στα trends της σεζόν.

Για να δημιουργήσεις όμως ένα δικό σου στιλ πρέπει να επιλέγεις μόνο τα κομμάτια που πραγματικά σου πηγαίνουν και να τα συνδυάζεις με αυτά που σε χαρακτηρίζουν. Θέλεις να είσαι ροκ, elegant, κλασική, ρομαντική, άκρως θηλυκή, trendy, bohemian, boho; Προσάρμοσε το προσωπικό σου στιλ χρησιμοποιώντας τα κομμάτια της μόδας που αναδεικνύουν το σώμα σου και δημιούργησε ένα αποτέλεσμα διαφορετικό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το floral, που είναι μια πολύ έντονη τάση ειδικά τους τελευταίους μήνες. Το έχω ξαναγράψει και το έχω δείξει πολλές φορές. Αν και είναι πολύ ωραίο δεν υποστηρίζεται σωστά από όλες. Προσωπικά μου αρέσει σαν τάση, αλλά δεν ασπάζομαι καθόλου το ρομαντικό στιλ. Έτσι επιλέγω να «μπλέκω» το floral με στοιχεία λιγότερο ρομαντικά. Στην προκειμένη περίπτωση ένα στρατιωτικό πουκάμισο κι ένα biker jacket αλλάζουν τελείως την εικόνα του ρούχου. Όσο ανόμοια κι αν σου φαίνονται κάποια κομμάτια μεταξύ τους μη διστάζεις να τα δοκιμάζεις… μπορεί το αποτέλεσμα να σε εντυπωσιάσει.

Outfit

Floral skirt: Style Icon Boutique   και μπορείς να την δεις εδώ.

Military shirt: Bershka

Leather Biker Jacket: Zara

Boots: Stradivarius

Eyewear: Sunglass LA

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest