Με ίχνη μιας vintage νοσταλγίας, που προσπαθεί να ενσωματωθεί σε συλλογές που κυριολεκτικά υμνούν την ταχύτητα της σύγχρονης μόδας, έγινε πριν από λίγες ημέρες η παρουσίαση των Tommy Hilfiger Spring – Summer 2018.

Το showroom της εταιρείας SARKK ABEE (επίσημος αντιπρόσωπος των Tommy Hilfiger για την ελληνική αγορά και τα Βαλκάνια) μεταμορφώθηκε σε πίστα F1.

Fashion Editors και Bloggers παρευρέθηκαν για να δουν από κοντά τις νέες κολεξιόν, που τονίζουν τα κλασικά work wear των αγωνιστικών πληρωμάτων της Formula 1 και δίνουν έμφαση στο αγαπημένο μας denim. Τα look είναι εμπνευσμένα από iconic σχήματα, έντονα χρώματα και αεροδυναμικά γραφικά των οδηγών ταχύτητας.

Φυσικά την προσοχή μου κέρδισαν περισσότερο η γυναικεία σειρά, τα αξεσουάρ, αλλά και η 4η capsule TommyX-Gigi συλλογή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Gigi Hadid. Τα κομμάτια είναι υπέροχα, ακολουθούν την γενική τάση των υπόλοιπων συλλογών, αλλά…  δυστυχώς για τη συγκεκριμένη σειρά δεν επιτρέπεται, προς το παρόν, να γράψω τίποτα παραπάνω.

Σε όλες τις συλλογές διακρίνεται μια επιστροφή στα all American classics, αλλά νομίζω ότι στην αντρική σειρά τα στοιχεία αυτά είναι πιο έντονα.

Πολύ εντυπωσιακά είναι και τα μαγιό, όπου ειδικά στα γυναικεία υπάρχουν πολύ ωραία σχέδια, αλλά και φόρμες που «στηρίζουν» το γυναικείο σώμα. Επίσης, εντυπωσιακότατη είναι η παιδική σειρά με απίστευτα σχέδια και χρώματα.

Αφήνω τις φωτογραφίες να σε ταξιδέψουν…

Σε φιλώ!

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyleblog

Translate »

Pin It on Pinterest