Αν γυρνούσαμε πίσω στον χρόνο και αναζητούσαμε τη σημασία του Urban Style θα βλέπαμε εικόνες με έφηβους, οπαδούς του hip hop να φορούν πολυκαιρισμένα Jeans και αθλητικά ρούχα συνδυασμένα με φαινομενικά αταίριαστα πανωφόρια. Εκεί, στα τέλη της δεκαετίας του ´80 και στις αρχές του ´90 το Urban Style είχε να κάνει περισσότερο με το ντύσιμο του γείτονα της διπλανής πόρτας, με τη διάθεση της ανεμελιάς και της ελαφριάς αναρχίας. Σε αντίθεση με άλλα στυλ το urban πήρε πνοή πρώτα στους δρόμους και στη συνέχεια στις επιδείξεις μόδας των σχεδιαστών.

Σήμερα το Urban Style ή αστικό ύφος, όπως θα μπορούσαμε να το αποκαλούμε ελληνιστί, έχει πιο βαθιά σημασία. Είναι η ανάγκη να είσαι ο εαυτός σου, η δίψα για να κρατήσεις τη στιγμή, η επιθυμία του να ζεις έντονα την καθημερινότητα μέσα από το στυλ σου.

Αυτό που προσωπικά κρατάω από το Urban Style στη μόδα -και νομίζω εκεί βρίσκεται όλη η ουσία- είναι η αποδοχή των trends που μου ταιριάζουν και η ενσωμάτωση αυτών στο προσωπικό, καθημερινό μου ύφος. Γιατί τα trends παρέρχονται το προσωπικό στυλ όμως μένει…

Outfit

T–Shirt: Zara

Pants: Girls on Film by Mariangela Fashion Everywhere

Jacket: Emoi by Emonite

Handbag: Style Icon Boutique

Sunglasses: Rayban

Shoes: Tsakiris Mallas

Momentsnstyle fashion, beauty and lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest