Ένα μήνυμα γραμμένο πάνω σε ένα μπουκάλι, ένα μοντέλο – τραγουδίστρια, που εκφράζει τη σημασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μια δήλωση από τον Μπαράκ Ομπάμα που κατέληξε σε επιτυχημένο σλόγκαν. Πως συνδέονται όλα αυτά;

Είναι μικρά κίνητρα που οδήγησαν σε μια αρωματική έμπνευση! Στο νέο eau de Parfüme της Cacharel, το οποίο φέρει το όνομα “Yes I Am” και εμφανίζει στο προσκήνιο μικρές ιστοριούλες από έναν κόσμο που θέλει να γίνει καλύτερος…  Το 2008 ο Μπαράκ Ομπάμα είχε ανυψώσει την καμπάνια του με τη λιτή φράση Yes I am!  Η τραγουδίστρια Izzy Bizu, με μητέρα από την Αιθιοπία και πατέρα από την Αγγλία, πέρασε ένα δικό της μήνυμα “Yes We Can“, λέγοντας αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Είμαστε όλοι τόσο διαφορετικοί και παράλληλα τόσο ίδιοι. Η Izzy Bizu είναι και το πρόσωπο της καμπάνιας της Cacharel για το νέο άρωμα.

Το ”Yes i Am” εκτός από το μήνυμα που αγγίζει το συναίσθημα αγγίζει και τις αισθήσεις. Στη σύνθεση του ανακαλύπτεις νότες από βατόμουρο, γαρδένια, γιασεμί, άνθη πιπερόριζας, λευκά λουλούδια, τζίντζερ και έλαιο κάρδαμου.

Το μπουκάλι του σε σχήμα κραγιόν είναι σαν ένας μικρός ύμνος στη γυναικεία φιλαρέσκεια. Είναι ένα μικρό κόσμημα που σου δίνει μια σταγόνα αυτοπεποίθησης και ευχάριστης πρωινής μυρωδιάς. Αρκετά δροσερό, ικανοποιητικά γλυκό, είναι το τέλειο άρωμα για την άνοιξη. Φυσικά θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

momentsnstyle Fashion, beauty and lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest