Κάθε φορά που πιάνω στα χέρια μου ένα wrap dress, στο νου μου έρχεται η εικόνα της Diane von Furstenberg, της σχεδιάστριας που έγινε διάσημη και καθιερώθηκε στον κόσμο της μόδας για τα wrap πολύχρωμα φορέματα της.

 

 Η ίδια έχει πει ότι η πόλη της Νέας Υόρκης την ενέπνευσε για να λανσάρει το 1974 τη σειρά wrap φορεμάτων. Ο αέρας της πόλης, η ελευθερία που δίνει στους κατοίκους της και ο τρόπος ζωής είναι που  έκαναν την Diane von Furstenberg να φαντάζεται τη γυναίκα της συλλογής της με wrap φορέματα. Ο λόγος είναι απλός. Είναι άνετα, εύκολα στο να τα φορέσεις, πολύ θηλυκά και στυλάτα για να μην μπορείς να πεις όχι στην αγορά τουλάχιστον ενός. 

 Η σκέψη της ειπώθηκε, πολλά χρόνια αργότερα, εκ στόματος Kim Catrall, όπου στο ρόλο της στο Sex and the City τόνισε ότι είναι το λιγότερο βλασφημία να κυκλοφορείς στη ΝΥ χωρίς ένα wrap dress. 

 

 Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν έχω πολλά στη ντουλάπα μου, αλλά τα 2-3 που έχω τα θεωρώ διαχρονικά. Πρόσφατα απέκτησα το φόρεμα των φωτογραφιών από την εταιρεία dokotoo και συνειδητοποίησα για μια ακόμη φορά γιατί οι γυναίκες που φορούν wrap φορέματα δεν τα αποχωρίζονται ποτέ! Extra tip; Ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους. 

 Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog Momentsnstyle Fashion, beauty & lifestyle Blog  Momentsnstyle Fashion, beauty & lifestyle Blog  

Translate »

Pin It on Pinterest