Τα προϊόντα Meder Beauty δεν τα γνώριζα, ώσπου κάποια στιγμή ήρθα σε επαφή με μια εκπρόσωπο της σουηδικής εταιρείας. «Πρέπει να τα δοκιμάσεις οπωσδήποτε» μου είπε.  «Είναι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας.»

Το έψαξα λίγο και διαπίστωσα ότι πρόκειται για εξειδικευμένα προϊόντα που απευθύνονται σε  κάθε τύπου δέρματα. Πολύ νεανικά, ώριμα, αλλά και πιο ευαίσθητα και απαιτητικά. Επιδερμιδες ξηρές, ευαίσθητες, ακμιακές ή που πάσχουν από τη ροδόχρου νόσο.

Παρήγγειλα λοιπόν δύο βασικά προϊόντα κι ένα one day trip, όπως το έχουν ονοματίσει από την εταιρεία. Το ένα προϊόν είναι το Net Apax Gel, το όποιο είναι ένα καθαριστικό και το διάλεξα λόγω των συστατικών του. Περιέχει Prebiotic Bio Ecolia και Silver Malow. Το Silver Malow είναι ένα καταπραϋντικό συστατικό. Το Prebiotic Bio Ecolia δεν είναι άλλο από τα προβιοτικά, που τελευταία τα ακούμε όλο και περισσότερο για την καλή λειτουργία του εντέρου. Τα προβιοτικά στα καλλυντικά είναι μια πολλά υποσχόμενη εξέλιξη για το μέλλον της κοσμετολογίας.

Εδώ θέλω να κάνω μια εικονική παρένθεση. Τα καλά βακτήρια που ζουν στο δέρμα μας αναπαράγονται με αρμονικό ρυθμό κι έτσι η επιδερμίδα χαίρει άκρας υγείας. Όταν η ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος διαταράσσεται, τότε τα φιλικά βακτήρια γίνονται παθογόνα και προκαλούν προβλήματα. Τα προβιοτικά στα καλλυντικά αναδομούν και ενδυναμώνουν τον επιδερμικό φραγμό, ο οποίος σφραγίζει την υγρασία στο δέρμα.

Το Prebiotic Bio Ecolia, που ήταν και ο βασικός λόγος που έκανα την παραγγελία, υπάρχει και στο δεύτερο προϊόν που πήρα, το SD 7. Πρόκειται για την ενυδατική κρέμα Salva Derm Cream, που εκτός του προβιοτικού, περιέχει Macademia oil, το οποίο επαναφέρει τη λιπιδιακή ισορροπία της επιδερμίδας. Επίσης, στα συστατικά της έχει Algae,  το όποιο ενυδατώνει, αποτοξινώνει και ενισχύει την ελαστικότητα, Hyaluronic Acid για βαθιά ενυδάτωση και Microcrystalline cellulose που αυξάνει το επίπεδο προστασίας στην επιδερμίδα.

Το one day trip που παρήγγειλα είναι μια ημερήσια περιποίηση. Περιέχει τα προϊόντα που πιθανόν να δοκίμαζες  μέσα στην ημέρα εάν βρισκόσουν σε ένα πολυτελές σπα. Είναι μια ημερήσια απόλαυση για την επιδερμίδα σου, που δίνει μια ιδέα του τι μπορούν να κάνουν τα προϊόντα Meder Beauty.

Τα Meder Beauty διατίθενται σε επιλεγμένα spa ομορφιάς και σε δερματολογικά ιατρεία σε όλο τον κόσμο. Αν θέλεις όμως να απολαμβάνεις καθημερινά μια ιεροτελεστία ομορφιάς στο σπίτι σου, δεν έχεις παρά να παραγγείλεις από το Site της σουηδικής εταιρείας εδώ.

 

Momentsnstyle fashion, beauty and lifestyle blog

 

 

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest