Μια ολοκαίνουργια σειρά για τα μαλλιά, η Kera – Solutions Dercos της Vichy κυκλοφόρησε στην αγορά του φαρμακείου και υπόσχεται να μας δώσει τη λαμπερή, πλούσια και όμορφη κόμη, που όλες ονειρευόμαστε! Η σειρά έχει ως βασικό συστατικό την κερατίνη και συγκεκριμένα το pro – keratin complex, το οποίο σε συνδυασμό με άλλα συστατικά, «δανεικά» από τις κρέμες προσώπου, έρχεται να μας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Η Kera – Solutions περιλαμβάνει τρία προϊόντα, σαμπουάν, μάσκα και σέρουμ. Πιο αναλυτικά, το σαμπουάν της σειράς συνδυάζει το σύμπλεγμα της pro– keratin μαζί με αλλαντοίνη. Επανορθώνει τα μαλλιά από την πρώτη χρήση, μειώνει το σπάσιμο κατά 60%, θρέφει τις ίνες της τρίχας και χαρίζει απαλότητα και λάμψη.

Η μάσκα μαλλιών Kera – Solutions είναι ταχείας εφαρμογής, μόλις 2 λεπτών και περιέχει εκτός από το σύμπλεγμα pro – keratin και βιταμίνη Β5. Σύμφωνα με έρευνες μειώνει τη φθορά στο τριχωτό της κεφαλής κατά 63% , επανορθώνει, θρέφει, ξεμπερδεύει και βελτιώνει την εικόνα των μαλλιών.

Το σέρουμ Kera – Solutions Lifeless Ends περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση Pro – Keratin Complex σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ. Τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Μείωση της ψαλίδας κατά 69%, μείωση επιφανειακών φθορών κατά 63% , θερμική προστασία στους 230 C και θρέψη Χ 3.

Τα τρία προϊόντα της νέας  σειράς θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία στο χώρο της Vichy.

 

Translate »

Pin It on Pinterest