Τα μονόχρωμα σύνολα υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν οι σωτήριες ενδυματολογικές λύσεις κάθε γυναίκας. Είναι σικ, κολακεύουν το σώμα δείχνοντάς το πιο λεπτό και πιο μακρύ και αναμφισβήτητα εξυπηρετούν στην οικονομία χρόνου, κάποια δύσκολα πρωινά που το ερώτημα “ τι να βάλω σήμερα” φαντάζει τεράστιο.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι η τάση της μονοχρωμίας έχει επιστρέψει δυναμικά, κι όταν λέω δυναμικά το εννοώ! Ξέχασε το απόλυτο μαύρο και σκέψου πιο εντυπωσιακά χρώματα όπως κόκκινο, κάμελ, navy blue, solid green, κίτρινο ή εκρού. Μονοχρωμία συναντάμε και σε υφάσματα όπως καρό ή ριγέ στους ίδιους τόνους.

Αν θέλεις να ακολουθήσεις τo trend υπάρχουν κάποια μυστικά για να γίνει ένα μονόχρωμο σύνολο ενδιαφέρον κι όχι βαρετό. Η νέα εκδοχή της μονοχρωματικής τάσης προτείνει μεν ίδιο χρώμα από την κορυφή έως τα νύχια, αλλά όχι απαραίτητα ίδια απόχρωση. Μπορείς να φορέσεις πχ. διαφορετικά κόκκινα ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα επιλέξεις, αρκεί να φροντίσεις οι σκούροι τόνοι να είναι στα σημεία του σώματος που θέλεις να κρύψεις και οι ανοιχτοί στα σημεία που θέλεις να τονίσεις.

Ένα άλλο μυστικό είναι να παίξεις με τις υφές και τα υφάσματα. Τόλμησε να φορέσεις μια μεταξωτή φούστα με ένα πουλόβερ ή ένα δερμάτινο παντελόνι με πουκάμισο και jean jacket  στους ίδιους τόνους. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Για τις φωτογραφίες επέλεξα να δημιουργήσω ένα μονόχρωμο camel outfit που αποτελείται από επίσης δυο φετεινές τάσεις, το Cargo δερμάτινο παντελόνι και το πουλόβερ με τους έντονους ώμους.

Ελπίζω να σου αρέσει και να σε εμπνεύσει για να δημιουργήσεις κι εσύ τα δικά σου σύνολα.

Translate »

Pin It on Pinterest