Μια ολοκαίνουρια σειρά, που περιλαμβάνει τρία εξειδικευμένα σαμπουάν για τις ανάγκες του τριχωτού της κεφαλής, λάνσαρε πρόσφατα η εταιρεία LORVENN HAIR PROFESSIONALS. Πρόκειται για τη σειρά HAIR & SCALP BALANCE που υπόσχεται να μας χαρίσει υγιή και λαμπερά μαλλιά! 

Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται καθημερινά τόσο από την ατμοσφαιρική ρύπανση, όσο και από τα διάφορα χημικά και προϊόντα Styling που χρησιμοποιούμε. Αποτέλεσμα; Μαλλιά θαμπά, άτονα και με προβλήματα όπως λιπαρότητα, ξηροδερμία, πιτυρίδα κ.α.

Η HAIR & SCALP BALANCE δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει αυτές τις ανάγκες. Η σειρά περιλαμβάνει τεχνολογικά εξελιγμένες φόρμουλες, εμπλουτισμένες με δραστικά συστατικά, πολυτελή θρεπτικά έλαια, σύμπλοκο βιταμινών, αμινοξέα και πρωτεΐνες.

Το σαμπουάν dry scalp + soothing καταπραΰνει το αίσθημα κνησμού και προλαμβάνει την επανεμφάνιση της ξηροδερμίας. Το oil balance + volume ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος, χαρίζοντας μια επιπλέον μέρα χωρίς λούσιμο στα μαλλιά. Το anti dandruff + calming μειώνει επαρκώς τον αριθμό νιφάδων πιτυρίδας από την πρώτη κιόλας χρήση.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Translate »

Pin It on Pinterest