Μια τριπλή καινοτομία από τη Vichy Liftactiv δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας και να μας χαρίσει ένα όμορφο, λείο και σφριγηλό δέρμα.
Είναι γνωστό ότι, εκτός από την ηλικία, πολλοί διαφορετικοί παράγοντες επηρεάζουν την εικόνα της επιδερμίδας μας. Το οξειδωτικό στρες, οι ορμονικές διαταραχές, η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και η μη ισορροπημένη διατροφή δρουν αρνητικά με αποτέλεσμα να έχουμε ένα θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα.
Η Vichy με τρία καινοτομικά προϊόντα της σειράς Liftactiv Supreme μας βοηθάει στο να αναπληρώσουμε την απώλεια του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέως στην επιδερμίδα μας. Ένα filler, μια κρέμα ημέρας και μια αγωγή νύχτας θα βοηθήσουν, μέσα σε λίγες μέρες, να δούμε την επιδερμίδα μας πιο φωτεινή, λαμπερή και ανανεωμένη.
Το Liftactiv Supreme H. A. Epidemic Filler , το οποίο περιέχει καθαρό υαλουρονικο οξύ και βιταμίνη Cg, αναπληρώνει τη χαμένη πυκνότητα και λειαίνει τις λεπτές γραμμές.
Η αντιγηραντική κρέμα ημέρας Liftactiv Supreme με δείκτη αντηλιακής προστασίας 30, εκτός από τη μείωση ρυτίδων, αναπληρώνει και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας μας μέσα σε ένα μόλις μήνα.
Η αγωγή νύχτας Collagen Specialist βελτιώνει την ποιότητα του κολλαγόνου και διορθώνει τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας χάρη σε ένα συνδυασμό ισχυρών συστατικών φυσικής προέλευσης, όπως ρεσβερατρόλη που μειώνει τις κηλίδες, βιοπεπτίδια που διεγείρουν τη σύνθεση του κολλαγόνου, αντιοξειδωτική βιταμίνη Cg και ιαματικό ηφαιστειακό νερό της Vichy που ενισχύει τη φυσική άμυνα.

Τα προϊόντα της Vichy θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest