Παντρεύοντας την τέχνη της μόδας με την εικαστική έκφραση, η σχεδιάστρια Λιάνα Καμπά παρουσίασε χθες στο «The Blender Gallery», στη Γλυφάδα, τη νέα της συλλογή Aura για το καλοκαίρι 2023. 

 Η ονομασία Aura έχει για τη σχεδιάστρια διττή σημασία. Από τη μια είναι η αιθερική δύναμη που σου γεννά η γαλάζια διαφάνεια της θάλασσας κι από την άλλη η ανθρώπινη αύρα, η ξεχωριστή ενέργεια που εκπέμπει ο καθένας μας. Η συλλογή έχει τον αέρα της φρεσκάδας, της αναγέννησης και της διορατικότητας. Για την ολοκλήρωση της χρησιμοποιήθηκαν υλικά, όπως διαφάνειες, μετάξια, πούλιες, δαντέλες, κεντήματα, αλλά και τζιν και ξέφτια για να προσθέσουν μια ελαφριά ροκ πινελιά.

Η παρουσίαση της Aura σηματοδότησε κι ένα νέο κεφάλαιο για το brand Liana Camba. Έπειτα από 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο, η σχεδιάστρια δίνει νέα πνοή στο brand της, αλλάζοντας το λογότυπο της. Επιλέγει το κίτρινο από την χρωματική παλέτα σαν κυρίαρχο χρώμα γιατί όπως εξηγεί η ίδια συμβολίζει την ελπίδα και την πνευματικότητα.

* Διάβασε όλη τη συνέντευξη της Λιάνας Καμπά στην HuffingtonPost Greece https://www.huffingtonpost.gr/entry/liana-kampa-to-yemno-den-einai-aparaiteta-kai-sexi_gr_64455c61e4b04997b572370b

Αέρινα ρούχα για το καλοκαίρι το 2023

Translate »

Pin It on Pinterest