Τα πλεκτά φέτος έχουν την τιμητική τους. Ο νους σας μην πάει στα πουλόβερ, καλοκαίριασε. Ο λόγος γίνεται περί των ελαφρυών πλεκτών, αυτών που τα ανοιξιάτικα πρωινά μας -πριν ακόμα ο ήλιος αρχίσει να γίνεται καυτός- και αυτών που μας συντροφεύουν τις δροσερές νύχτες στα νησιά.
Στην αγορά έχουν κυκλοφορήσει διάφορα κομμάτια, από πλεκτά σορτσάκια και μπλουζάκια μέχρι mini και maxi φορέματα. Τα τελευταία θέλουν προσοχή γιατί τα πλεκτά έχουν από μόνα τους όγκο, οπότε αν δεν είστε στην κατηγορία της συλφίδας κινδυνεύεται να χαρακτηριστείτε υπέρβαρη…παραδέχομαι! είμαι λίγο υπερβολική.
Πρόσφατα έμαθα ότι τα μαθήματα πλεξίματος είναι ο νέος αγχολυτικός τρόπος πολλών γυναικών που έχουν αναγάγει το πλέξιμο σε χόμπι…Αχ, βρε γιαγιά γιατί δεν με έμαθες;
Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, διαλέξτε λεπτές, ωραίες κλωστές και δημιουργήστε το δικό σας, κυριολεκτικά μοναδικό, κομμάτι! Συνδυάστε το με μεγάλα κοσμήματα και κάντε τη διαφορά.
Στις φωτογραφίες το top είναι συνδυασμένο με ροζ παντελόνι. Ο λόγος είναι απλός. Το πλεκτό σαν ύφανση θυμίζει κλασσικό κομμάτι (είπαμε πριν .. η γιαγιά), οπότε ο συνδυασμός με κάτι έντονο, το αναδεικνύει και το μετατρέπει σε μοντέρνο.

Translate »

Pin It on Pinterest