Θυμάστε που είχα γράψει για την tangle teezer; Ναι, είναι η περιβόητη βούρτσα που ξεμπερδεύει τα μαλλιά με μία κίνηση. Η βούρτσα που κάνει θραύση στις αγγλικές κεφαλές και από αυτή τη χρονιά κυκλοφορεί και σε επιλεγμένα ελληνικά κομμωτήρια. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι δεν την είχα εκτιμήσει σωστά. Ο λόγος ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι τα δικά μου μαλλιά είναι ίσια και απαλά, οπότε ξεμπερδεύονται εύκολα. Σκεφτείτε ότι δεν χρησιμοποιώ ποτέ μαλακτική. 
Αυτές τις μέρες όμως που βρισκόμαστε στο ιστιοπλοϊκό η Tangle teezer δικαιώθηκε. Μετά από μέρες σε ερημικές παραλίες σώθηκε η μαλακτική της φίλης μου και έντρομη την είδα να προσπαθεί να ξεμπερδέψει τα μαλλιά της. Αδύνατον! Λησμόνησα να σας πω ότι η εν λόγω φίλη είναι σαν τη Ραπουντζέλ… κι επειδή είμαι βέβαιη ότι θα πείτε ότι υπερβάλλω, σας έβγαλα φωτογραφία την πλούσια κόμη για του λόγου το αληθές. Μαλλιά πολύ μακριά και σπαστά, τα οποία από το αλάτι είχανε γίνει κόμπους. 
Με δάκρυα στα μάτια – όχι στα δικά μου, στα δικά της- την είδα να προσπαθεί μάταια να ξεμπλέξει τις τούφες. Αφού την καταλυπήθηκα της ετεινα χείρα βοηθείας, δηλαδή της πρότεινα να δοκιμάσει την tangle teezer. Ενα σας λέω! Μόλις συνδεθήκαμε στο Internet μπήκε στο glow box  και έκανε παραγγελία. 
Κατόπιν του συγκεκριμένου σκηνικού, οφείλω να αναθεωρήσω. 
Αν τα μαλλιά σας είναι πολλά και σγουρά, θα σας σώσει! 

Translate »

Pin It on Pinterest