Δύο νέα προϊόντα Yves Saint Laurent προστέθηκαν στο νεσεσέρ μου και τα ξεχωρίζω για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Το Le Teint Touché Éclat είναι από τα πιο ωραία make up που έχω χρησιμοποιήσει. Εάν έχετε δοκιμάσει το concealer Touché Éclat, ξέρετε το λόγο. Χαρίζει απίστευτη φωτεινότητα στην επιδερμίδα και διάρκεια. Επίσης, απλώνεται πολύ εύκολα και είναι ιδανικό για εκείνες που θέλουν με γρήγορες κινήσεις να έχουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. 

 Το άλλο προϊόν που ξεχώρισα είναι οι σκιές. Είναι ιριδίζουσες (προυπαντίζουν την χριστουγεννιάτικη περίοδο) και έχουν  συσκευασίες που θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις για πορτοφολάκι καρτών! 
Θα μου πείτε βέβαια ότι ο συγκεκριμένος οίκος έχει ιστορία στις σκιές.Δεν γνωρίζω καμμία φίλη που να μην έχει δοκιμάσει σκιά Yves Saint Laurent και να μην μου την έχει εκθιάσει! Κοστίζουν κάτι παραπάνω σε σχέση με τις ευρείας, αλλά αξίζουν τα χρήματα τους. Έχουν σταθερότητα και κρατάνε χρόνια γιατί μία μικρή ποσότητα αρκεί για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
 Αυτό το αναφέρω γιατί αγόρασα πρόσφατα μία σκιά από άλλο brand πολυτελείας με πολύ ωραία υφή και απαλή στο αποτέλεσμα, η οποία τελείωσε εντός διμήνου!  

Translate »

Pin It on Pinterest