Ποτό, καφές, σνακ, μουσική, κοσμήματα, ρούχα και υποδήματα. Μία βόλτα στο Χαλάνδρι μας οδήγησε στο 7th Thought. Εκεί στην οδό Αγίας Παρασκευής, σε μία υποτυπώδη στοά, ξεχωρίζει ένας μικρός χώρος που αν και θυμίζει cafe, με μία δεύτερη ματιά αντιλαμβάνεσαι ότι είναι πολλά περισσότερα.
Μπαίνουμε μέσα και το βλέμμα μας πέφτει στις κούκλες βιτρίνας που φορούν δημιουργίες νέων Ελλήνων σχεδιαστών. Η κοπέλα, που εξυπηρετεί εκείνη την ώρα, μας προτρέπει να ανεβούμε στον όροφο για να δούμε και άλλα ρούχα, αντικείμενα και παπούτσια που φτιάχνονται σε περιορισμένο αριθμό, ειδικά για το 7th Thought. Ανεβαίνουμε σε ένα μικρό, αλλά ζεστό χώρο και εκεί βρίσκουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα. Ξεκίνησε σαν ένα μικρό αντίγραφο των πολυχώρων του εξωτερικού που συνδυάζουν τα πάντα διευκολύνοντας έτσι τους καταναλωτές να απολαμβάνουν τον καφέ τους μαζί με τα ψώνια τους.
Η εμπνεύστρια του ήθελε να συνεργαστεί αποκλειστικά με νέους Ελληνες δημιουργούς παρουσιάζοντας όχι μαζική μόδα, αλλά χειροποίητα μοναδικά κομμάτια. Δεν στάθηκε όμως μόνο εκεί. Το 7th Thought που είναι ανοικτό μέχρι αργά το βράδυ σερβίροντας και κοκτέιλς, έχει διάφορες εκπλήξεις για τους θαμώνες του. Υπάρχουν βραδιές που κάποια κοπέλα παίζει ζωντανά βιολί, κάποια πρωινά που σερβίρουν το δικό τους πρωινό με ξεχωριστές λιχουδιές, αλλά και γλυκίσματα ιδιαίτερων γεύσεων. 7th Thought, Χαλάνδρι, Αγίας Παρασκευής 29-31, τηλ. 213 0258896

Translate »

Pin It on Pinterest