Υπόθεση αντρική! Είμαι με φίλη στην Κηφισιά, οδός Λεβίδου, μπροστά σε μία ταμπέλα που γράφει Barbers & Co, it’s a man’s world! 
 Η πρώτη σκέψη είναι ότι πρόκειται για το κλασικό κουρείο, αλλά επειδή τίποτα δεν φαίνεται στο ισόγειο του-και εμείς έχουμε αδυναμία στο να ανακαλύπτουμε καινούρια μέρη – αποφασίζουμε να ανεβούμε στον όροφο. 
 Συναντάμε τον Κωνσταντίνο, μάθαμε αργότερα το όνομα του, ο οποίος είναι μορφή. Ευγενέστατος και στυλάτος με παπιγιόν παρακαλώ, μας αφήνει να εξερευνήσουμε το Barbers & Co που ο ίδιος δημιούργησε. Μία απλή ιδέα εξελίχθηκε σε ένα mini πολυχώρο, που διαθέτει τις κλασικές θέσεις μπαρμπέρικου, χώρο για μασάζ, χώρο για πεντικιούρ και μανικιούρ, μπιλιάρδο, τηλεόραση για να δούν αντρικές ταινίες και ματς με την ησυχία τους, αλλά και mini bar γιατί κάθε Πέμπτη είναι μέρα πάρτι! Αρχίζουμε και ζηλεύουμε, κι εκεί που μας εξηγεί γιατί άνοιξε ενα χώρο μόνο για άντρες, ανακαλύπτουμε πίσω από την κουρτίνα δύο γυναίκες με τη βαφή στο κεφάλι. Ωπ, Κωνσταντίνε, είναι μόνο για άντρες;;; Εεε… να μερικές φορές έρχονται και φίλες μου να τις χτενίσω. Κι εμείς; Να είμαστε στη λίστα των φίλων σου;;;

Translate »

Pin It on Pinterest