Στον κόσμο της Olivia Pope μεταφερθήκαμε νοητά χθες, αφού η Fox Life σε συνεργασία με τον οίκο Τσαντίλη διοργάνωσαν μία βραδιά γεμάτη μουσική, cocktails και (φυσικά) ρούχα! 

 Θέμα της βραδιάς; Scandal! My world my rules! 
 Για εκείνους που δεν γνωρίζουν το “Scandal” είναι ένα πολιτικό θρίλερ που προβάλλεται από το κανάλι Fox Life. 
 Πρωταγωνίστρια είναι η Kerry Washington, η οποία υποδύεται την  Olivia Pope, ιδιοκτήτρια της εταιρίας Pope & Associates. Η Pope έχει αφιερώσει τη ζωή της στην προστασία της δημόσιας εικόνας σημαντικών προσώπων των ΗΠΑ και εξασφαλίζει πως τα μυστικά που κρύβουν θα παραμείνουν για πάντα μυστικά. Σκάνδαλα, φλογερά ειδύλλια, ίντριγκες και  αναπάντεχες εξελίξεις στο Λευκό Οίκο τοποθετούν τη σειρά σε μια από τις πιο πετυχημένες των τελευταίων ετών.Αυτό όμως που έχει καθηλώσει το γυναικείο κοινό είναι οι μοναδικές εμφανίσεις της Olivia Pope, επιλεγμένες από τη Lyn Paolo, ενδυματολόγο της σειράς που προτάθηκε στα Costume Designers Guild Awards 2014, για το βραβείο “Outstanding Contemporary Television Series”. 
 Εμείς εκτός σπό την ατμόσφαιρα της Olivia Pope κρατήσαμε και την εικόνα από την νέα ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Τσαντίλη, όπου εντοπίσαμε εκπληκτικά κομμάτια! 

Translate »

Pin It on Pinterest