Οταν παλαιότερα βλέπαμε ταινίες του James Bond ούτε που φανταζόμασταν ότι αυτά τα εξαιρετικής τεχνολογίας αξεσουάρ, που τον έκαναν στα μάτια μας υπεράνθρωπο και εμάς κολλημένες στην οθόνη, θα έφταναν κάποια στιγμή στα χεράκια μας!!!

Εντάξει, το πως θα αξιοποιηθούν από τον καθένα είναι ένα άλλο ζήτημα, αλλά η ουσία είναι ότι η τεχνολογία τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και εμείς προσπαθούμε να την ακολουθήσουμε. Αυτή τη φορά το δρόμο μας δείχνει η Vodafone με τα Wearables. Τι είναι; Εξυπνα αξεσουάρ που φοριούνται στο χέρι σαν ρολόι ή στη μέση σαν ζώνη και μέσω συγκεκριμένων εφαρμογών συνδέονται με το smartphone του κατόχου. Τι ακριβώς κάνουν; Διευκολύνουν την επικοινωνία (διαχείριση κλήσεων, emails, sms), καταγράφουν στοιχεία στην άθλησή και τη διατροφή, όπως τρέξιμο, μέτρηση παλμών, βημάτων και υπολογισμός θερμίδων! Ουσιαστικά ενημερώνουν τον χρήστη για στοιχεία που ο ίδιος έχει προεπιλέξει, παρέχοντας του πληροφορίες για τις δραστηριότητες του, ακόμα και για την ποιότητα του ύπνου του, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του . 
 Κάποια προιόντα των Wearables κυκλοφορούν ήδη στα καταστήματα της Vodafone, αλλά και στο e shop της εταιρείας. Οι τιμές τους κυμαίνονται περίπου από 130 έως 300 ευρώ. 

Translate »

Pin It on Pinterest