Ανέκαθεν το έλεγα ότι το μακιγιάζ ανεβάζει τη ψυχολογία και φτιάχνει τη διάθεση! Το καθημερινό μακιγιάζ είναι για κάποιες γυναίκες χαμένος χρόνος και για κάποιες άλλες απαραίτητη διαδικασία, προτού εγκαταλείψουν τον προσωπικό τους χώρο. Σκεφτείτε τον εαυτό σας. Ξυπνάτε έπειτα από λίγες ώρες ύπνου (πάλι δεν προλάβατε να τα κάνετε όλα) και δείχνετε χλωμή. Εάν αποφασίσετε να βγείτε από το σπίτι ακολουθώντας το σλόγκαν <I wake up like this> (που μόνο μύθος είναι γιατί στην πραγματικότητα εννοεί τη νέα τάση για ελαφρύ μακιγιάζ) το πρόσωπο σας θα ενημερώνει τους πάντες και θα θυμίζει σε εσάς, το κακό σας (συγχωρέστέ με) χάλι! Αντιθέτως, εάν απλώσετε λίγο ρουζ και λίγο lip gloss (υπόθεση δύο λεπτών) θα διαπιστώσετε ότι η διάθεση σας θα αλλάξει αμέσως και τι έγινε; Θα κοιμηθείτε καλύτερα σήμερα το βράδυ! 
Η χρήση προοϊόντων περιποίησης προσώπου δεν κάνει καλό μόνο στην ψυχολογία. Τα νέα γενιάς καλλυντικά περιέχουν συστατικά που μόνο καλό μπορούν να κάνουν στην επιδερμίδα. Πολλά από τα make up τύπου 3 σε 1 έχουν ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, καθώς και αντηλιακή προστασία. Χρησιμοποιώντας τέτοιου είδους προϊόντα προστατεύετε το δέρμα σας όχι μόνο από τον ήλιο, αλλά και από την ατμοσφαιρική ρύπανση. 
Οι γυναίκες που βάφονται καθημερινά συνηθίζουν και στον βραδινό, σχολαστικό καθαρισμό, που είναι απαραίτητος για μία υγιή επιδερμίδα. 
Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος! Το δέρμα σας θα δείχνει πιο φρέσκο και πιο φωτεινό! Χρειάζεστε κάτι άλλο;         
Translate »

Pin It on Pinterest