Καιρού επιτρέποντος πάρτε αύριο τα μπανιαρά σας και κατηφορίστε προς τον Αστέρα της Γλυφάδας. Οχι μόνη σας, πάρτε τη φίλη, το σύζυγο, τα παιδιά, ό,τι έχετε τέλος πάντων! Γιατί; Ενα μεγάλο πάρτι, που θα είναι ανοικτό για το κοινό και με ελεύθερη είσοδο, θα διαρκέσει όλη την ημέρα στο Balux Prive για να γιορτάσει… τι άλλο; Τη γυναίκα και πιο συγκεκριμένα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Γυναίκες από διαφορετικούς κλάδους θα δώσουν το παρόν, θα αναπτύξουν τις μεταξύ τους σχέσεις και θα ενθαρρύνουν άλλες για να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.
Το 3ο Women in Action θα γίνει πραγματικότητα με ένα πλήρες πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις, συζητήσεις, ψώνια, προγράμματα για παιδιά (μας καταλαβαίνουν σας λέω) και πάρτι με Live μουσική!!! 
Εξήντα εφτά εταιρείες συμμετέχουν με τις συλλογές τους στo event. Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε γυναικεία μόδα, αξεσουάρ, κοσμήματα, διακόσμηση , σανδάλια, παιδική μόδα, αλλά και χειροποίητα καλλυντικά. Οι γλυκές δημιουργίες Cakes and Cookies και ο Μακεδονικός Χαλβάς θα μας βάλουν σε πειρασμό, ενώ η Coca Cola και η Schweppes θα είναι εκεί για να μας ξεδιψάσουν όποτε το ζητήσουμε.
Την όλη προσπάθεια αγκαλιάζουν και οι εταιρείες: Apivita, οι υπεύθυνοι της οποίας θα μας μιλήσουν για την αντιηλιακή προστασία, Vivify για να μας δώσουν πολλές συμβουλές ομορφιάς και Scwarzkopf για να αποκτήσουμε μεταξένια μαλλιά!   
Τα site Jenny.gr και 4moms.gr, επίσης στηρίζουν την προσπάθεια.   
Από μία μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα βραβείο για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Το χρηματικό ποσό θα δοθεί με την υποστήριξη του Hyaluron.
Πρόγραμμα ημέρας.
12:00 – 23:00 all day summer market
12:00 –  14:00 Brunch
12:00 – 18:00 η ώρα του παιδιού, playmobil και τα γαλλικά κέντρα δημιουργικής απασχόλησης Petit Paris.
14:00 – 23:00 φαγητό, μουσική και πολλά παιχνίδια
20.30 μέχρι… τελικής πτώσης…  live concert!

Translate »

Pin It on Pinterest