Ανοίγω τη συσκευασία και με κατακλύζει η παλιά γνώριμη μυρωδιά της καρύδας. Αισθάνομαι πάλι πέντε χρονών, τότε που έτρεχα με το μαγιό και η μαμά με κυνηγούσε από πίσω με το αντιηλιακό… Μη νομίζετε, για λίγο κράτησε η ψευδαίσθηση του πεντάχρονου. Επανήλθα στην πραγματικότητα, όπου κρατώ στα χέρια μου μερικά νέα προϊόντα από τη σειρά Hawaiian Tropic, το brand που νοητά σε μεταφέρει σε μέρη εξωτικά… 
Λοσιόν προσώπου με υψηλό δείκτη προστασίας και 12ωρη ενυδάτωση, ξηρό λάδι που προσφέρει γυαλάδα στην επιδερμίδα  χωρίς να λαδώνει, αντιηλιακό γαλάκτωμα που χαρίζει επιπλέον λάμψη στο δέρμα και δύο εξαιρετικά γαλακτώματα, για μετά τον ήλιο, με μυρωδιές καρύδας και παπάγιας. Τα δύο τελευταία είναι και τα αγαπημένα μου! 
Ωραία, έχω τα προϊόντα, αλλά παίρνω μαζί μου και κάποια Hawaiian Tips. 
– Δύο με τρείς μέρες, πριν την εξόρμηση στις παραλίες, κάνε απολέπιση με ελαιόλαδο, χοντρό αλάτι και ζάχαρη. 
-Εφάρμοσε το αντιηλιακό σου τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο και φρόντισε να το ανανεώνεις κάθε 2-3 ώρες, ακόμα κι αν κυκλοφορείς μέσα στην πόλη. 
-Αντιηλιακό προιόν παντού! Μην ξεχνάς να το τοποθετείς ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών και των χεριών σου. 
-Η ομπρέλα προστατεύει μόνο κατά 20%, οπότε μη ξεγελιέσαι ότι καλύπτεσαι από τη σκιά. 
– Ποτέ άρωμα στην παραλία. Ο ήλιος θα αφήσει μόνιμους λεκέδες στην επιδερμίδα σου.
    -Μετά την έκθεση στον ήλιο, χρησιμοποίησε ένα καλό ενυδατικό προϊόν. Αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. 
 Ready for Summer?  
Translate »

Pin It on Pinterest