Το πρώτο κραγιόν που αγόρασα ήταν Yves Saint Laurent. Ηθελα κάτι διακριτικό, σταθερό και να δείχνει φυσικό! Δεν θα το πιστέψετε, αλλά αυτό το κραγιόν το έχω ακόμα. Θυμάμαι ότι όταν έφτανε προς το τέλος του, αποφάσισα ότι δεν θα το τελειώσω, αλλά θα το κρατήσω για να μου θυμίζει τα πρώτα <βαμμένα χείλη> και την YSL επιλογή μου! 
Εκτοτε πολλά προϊόντα του γαλλικού brand πήραν μία θέση στο νεσεσέρ μου και ποτέ δεν με απογοήτευσαν. Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο τσιμπημένα στις τιμές, αλλά κρατάνε τόσο πολύ, που πιστεύω ότι είναι σαν να αγοράζεις τρεις φορές άλλα brands. Ειδικά οι σκιές δεν μου τελειώνουν ποτέ! 
Σήμερα όμως δεν θέλω να γράψω ούτε για τις σκιές, ούτε για τα κραγιόν! Θέλω να γράψω για την πούδρα νέας τεχνολογίας του YSL. Τα εργαστήρια του οίκου προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω σε αυτό που αποκαλούμε πούδρα. Δημιούργησαν ένα προϊόν που χαρίζει λάμψη, φωτεινότητα και το αποτέλεσμα του photoshop. H Les Sahariennes μπορεί να απλωθεί με δύο τρόπους. Είτε σαν ρουζ στα μήλα, είτε σαν πούδρα σε ολόκληρο το πρόσωπο. Με την πρώτη εφαρμογή δίνετε την εντύπωση ότι έχετε πάρει χρώμα από τον ήλιο, ενώ με τη δεύτερη πετυχαίνετε χρώμα και φωτεινότητα σε όλη την επιδερμίδα. 
Ξεχωριστό είναι και το σφουγγοβουρτσάκι της Les Sahariennes. Από τη μία πλευρά είναι σφουγγαράκι  και από την άλλη βουρτσάκι, ανάλογα με τον τρόπο χρήσης που θέλετε να κάνετε.    
 
   
Translate »

Pin It on Pinterest