Οι χυμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουμε το σώμα μας να καθαρίσει, να αποβάλλει τις τοξίνες και να ξεκουράσει το πεπτικό σύστημα. Αποτελούν τον πιο υγιεινό και φυσικό τρόπο για να κάνει ο οργανισμός επανεκκίνηση και να συνεχίσει να λειτουργεί σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Παράλληλα, τα κατάλληλα ροφήματα ενισχύουν το ανοσοποιητικό, τονώνουν την ενέργεια και χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα μας.
Φυσικά όταν μιλάμε για χυμούς εννοούμε τους φρεσκοστυμμένους και όχι του εμπορίου, οι οποίοι περιέχουν πολλή ζάχαρη και δεν δίνουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. 
Ενας από τους πολύ δυνατούς χυμούς αποτοξίνωσης είναι αυτός με το σέλερι, που είναι ένα φυσικό φάρμακο για τον οργανισμό. Το σέλερι περιέχει ριβοφλαβίνη, ασβέστιο, φώσφορο και μαγνήσιο. Επίσης, είναι καλή πηγή φυτικών ινών καλίου και μαγγανίου και περιέχει βιταμίνες Β6, Α, C και K.  
Για να φτιάξετε το χυμό θα χρειαστείτε: 1 σέλερι, 1 ντζίντζερ, 3 καρότα, 1 μήλο και το χυμό ενός πορτοκαλιού. Τα πλένετε, τα καθαρίζετε και τα ανακατεύετε όλα μαζί στο αποχυμωτή. Στην υγειά σας!!!   
  
Translate »

Pin It on Pinterest