Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξεκινάς την ημέρα σου με έναν τέλειο θρεπτικό χυμό, που όχι μόνο είναι πολύ γευστικός, αλλά θρέφει, ενισχύει το ανοσιοποιητικό σύστημα, αποτοξινώνει τον οργανισμό και κάνει το δέρμα να φαίνεται υγιές και λαμπερό! Τώρα βέβαια θα μου πείς… πρωί-πρωί να φτιάχνεις χυμό… με το ζόρι κάνεις τον καφέ… Κι όμως, όταν ένας χυμός δίνει τρελή ώθηση στον οργανισμό σου και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, έσω και έξω, τότε ναι, αξίζει να διαθέσεις λίγα λεπτά παραπάνω για να τον φτιάξεις! Οπως έχεις ήδη καταλάβει δεν μιλάω για έναν οποιοδήποτε χυμό, αλλά για το super ρόφημα που <κυκλοφόρησε> από έναν μαέστρο της βοτανολογίας, έναν Κινέζο θεραπευτή. Τι είπε; Χρησιμοποιήστε τρία υλικά και θα έχετε θαύματα! Ποιά είναι αυτά; Παντζάρι, καρότο και μήλο! Αποτέλεσμα;  Ενας χυμός που βοηθά στην πρόληψη της καρδιακής προσβολής, στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου και στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Επίσης, έχει αποδεχτεί ότι ο συνδυασμός των τριών αυτών συστατικών είναι Νο 1 φυσικό αντικαρκινικό. Βέβαια, εάν θέλετε να δείτε αποτελέσματα σε όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να το πίνετε για ένα διάστημα καθημερινά. 
   Να δούμε την πρόσληψη των βιταμινών που θα έχουμε;
Παντζάρι: περιέχει αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α και C, καθώς και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φολικό οξύ και ιχνοστοιχεία.
Μήλο: περιέχει ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο, κάλιο, βιταμίνες C και Α, βιοτίνη, φολικό οξύ και μηλικό οξύ. 
Καρότο: περιέχει τα καροτονοειδή που είναι α.καροτίνη και β.καροτίνη. Επίσης έχει λουτείνη, βιταμίνη C, φυλλικό και φολικό οξύ. 
  
Translate »

Pin It on Pinterest