Η Σταχτοπούτα είναι η απόδειξη ότι ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια μπορεί να σου αλλάξει ολόκληρη τη ζωή … και έχοντας στη σκέψη μου με αυτό το παραμύθι, βρέθηκα πριν μερικές μέρες στο Blank Urban Space, όπου η εταιρεία Τσακίρης Μαλλάς είχε επίσημη παρουσίαση για τη νέα της κολεξιόν. 
Μπότες, μποτάκια, γόβες, τσάντες και clutch σε διάφορα σχέδια και στιλ! Νομίζω ότι φέτος είναι μία ευνοική χρονιά για όλους. Γιατί; Γιατί υπάρχουν τα πάντα! Γόβες από διάφορα δέρματα,  ψηλοτάκουνες ή με χαμηλό τακούνι, sneakers δερμάτινα, με φερμουάρ, με κορδόνια και με ζηλευτές λεπτομέρειες, ankle booties με λεπτό ή χοντρό τακούνι και με έμφαση στα κρόσσια που είναι ένα από τα trends της σεζόν, αλλά και loafers και sportive που απογειώνουν τα σχέδια τους με animal skin δέρματα.
Εκτός από τα παραπάνω ξεχώρισα το no1 must have της σεζόν, τις μπότες πάνω από το γόνατο, αλλά και τα παπούτσια τύπου Oxfords τα οποία φέτος κάνουν θραύση. 
Στις τσάντες ξεχωρίζουν οι back sacks, τα clutch, αλλά και οι τετράγωνες τσάντες με την αλυσίδα. Οι τελευταίες γίνονται έργο τέχνης και αναβαθμίζουν την εμφάνιση σας!   
Translate »

Pin It on Pinterest