Εσωτερικοί χώροι με ενδιαφέροντα σημεία, μοναδικά αντικείμενα που σχεδιάστηκαν με φαντασία και κάπου στη μέση μία φωτογραφική μηχανή να αποθανατίζει τις εμπνεύσεις της στιγμής. Πίσω από το σχεδιασμό, το στήσιμο και τη φωτογράφιση που ακολουθεί… η Λίνα Ζαχαράτου. 
Το πιο νέο παιδί της, ακούει στο όνομα deconscious (από το decor και conscious) και γεννήθηκε για να ομορφύνει εσωτερικούς χώρους και να παρουσιάσει έναν διαφορετικό μικρόκοσμο.
Η Λίνα, αν και αρχιτέκτων, έχει αφήσει τη σφραγίδα της στο χώρο της μόδας και της επικοινωνίας. Η ενασχόληση της τα τελευταία χρόνια στο digital marketing και τα social media της έδωσαν νέα ερεθίσματα. Αποτέλεσμα;  Αναμειγνύει τάσεις, στήνει deco-σκηνικά και προτείνει ιδέες, παρατηρώντας και στη συνέχεια υλοποιώντας στους επιλεγμένους χώρους με τη δική της ματιά.
  Το τελευταίο της concept, αφορά custom made αντικείμενα. Εχει σχεδιάσει μία συλλογή από ασπρόμαυρα καδράκια που σε ταξιδεύουν με μηνύματα, ονόματα από αγαπημένες πόλεις και ασπρόμαυρες καρδιές. Μεγάλη επιτυχία έχουν κάνει οι κούπες της με τα μεγάλα μαύρα design γράμματα. Μπορείς να διαλέξεις το αρχικό σου ή να σχηματίσεις λέξεις που θα διακοσμήσουν την κουζίνα, το καθιστικό ή ακόμα και το γραφείο σου, μια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν μολυβοθήκες ή διακοσμητικά pots.
Για τις γιορτές η Λίνα προτείνει καδράκια με χρυσή κορνίζα που να γράφουν “two thousand sixteen” και “peace love and joy” ή τα καταπληκτικά lettermugs της για να σχηματίσεις λέξεις, όπως “xmas” “peace” love” και “joy”.
Enjoy!!!
Μέρος της δουλειάς της μπορείτε να δείτε στις σελίδες της: www.facebook.com/deconscious.life και Instagram:@deconscious_ , αλλά και σε επιλεγμένα concept stores, όπως το Αura Concept Home pop-up corner και το Attica City Link.

Translate »

Pin It on Pinterest