Για τη δουλειά της Ελεάννας Κατσίρα έχω ξαναγράψει. Είναι μία σχεδιάστρια που δεν επηρεάζεται τόσο από τις τάσεις, όσο από τις προσωπικές της ανάγκες και τα ερεθίσματα που δέχεται στην καθημερινότητα της. Αυτή είναι και η επιτυχία της, ο λόγος που τα σχέδια της ξεχωρίζουν. Μοναδικά, χειροποίητα και όλα από εξαιρετικής ποιότητας δέρματα.
 
 Καθώς πήγαινα να τη συναντήσω ένα πράγμα είχα στο μυαλό μου. Τι ιδιαίτερο έχει πάλι ετοιμάσει; Η απάντηση δεν με απογοήτευσε. <Τα χαλινάρια μου!!!>  Δερμάτινα σχοινιά που θυμίζουν χαλινάρια, αλλά φοριούνται αντικαθιστώντας το κόσμημα. Κάποια απ΄ αυτά παίρνουν σχήματα γιλέκων ή ζωνών με αποτέλεσμα να μεταμορφώνουν ακόμα και το πιο απλό φανελάκι σε μία εντυπωσιακή μπλούζα. Αυτή ήταν και η αρχική ιδέα της σχεδιάστριας. Να φοράς ένα πολύ απλό φόρεμα ή μπλουζάκι και να το μετατρέπεις σε ένα ιδιαίτερο ρούχο, το οποίο εύκολα θα μπορείς να αλλάξεις φορώντας ένα άλλο κόσμημα ή χαλινάρι.
  Στην ίδια φιλοσοφία κινούνται και τα υπόλοιπα κοσμήματα της, όπως τα τσόκερ λαιμού και τα βραχιόλια. 
Από τις τσάντες της ξεχώρισα τα πολύ πρακτικά clutch, ειδικά για το καλοκαίρι, που περνάνε μέσα από τη ζώνη και σου επιτρέπουν να κινείσαι ελεύθερα χωρίς το άγχος της τσάντας.
 Επίσης, ιδιαίτερη βρήκα την τσάντα βαρελάκι, στην οποία αλλάζοντας τα κουμπώματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν τσάντα πλάτης.  
Στα σανδάλια της τα σχέδια παίζουν με τα σχοινιά. Δερμάτινα, πολύ άνετα και με χοντρά δεσίματα, που αγκαλιάζουν όμορφα τα πόδια.
 
Περισσότερες δημιουργίες της Ελεάννας Κατσίρα μπορείτε να δείτε στη σελίδα της στο Facebook: Eleanna Katsira – Fashion Accessories Athens  
Translate »

Pin It on Pinterest