Η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται! moments N Style, Fashion, beautyand lifestyle blog, the blablas moments

 Η μόνη διαφορά είναι ότι η μέρα μας δεν είναι θέμα τύχης, όπως αρκετοί πιστεύουν, αλλά θέμα επιλογής.

 

Εμείς επιλέγουμε αν θέλουμε να είμαστε χαρούμενοι ή κατσουφιασμένοι κι εμείς διαλέγουμε την οπτική γωνία από την οποία θέλουμε να παρατηρούμε τα πράγματα.

 

Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που το πρωινό ξύπνημα τους δημιουργεί νεύρα, ιδού μερικά tips που μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση.

 

– Η προετοιμασία

Για έχεις ένα ευχάριστο πρωινό πρέπει να προετοιμαστείς από το προηγούμενο βράδυ. Τι σημαίνει αυτό; Δείπνησε περίπου τρεις ώρες πριν πέσεις για ύπνο. Εάν ξαπλώσεις με το στομάχι γεμάτο δεν θα κοιμηθείς καλά και θα ξυπνήσεις με δυσφορία.

Η προετοιμασία αφορά και την εμφάνιση σου. Ετοίμασε την τσάντα σου και διάλεξε τα ρούχα της επόμενης μέρας από το βράδυ. Το να μην ξέρεις τι να φορέσεις, την ώρα που πρέπει να φύγεις από το σπίτι, σου δημιουργεί περιττό εκνευρισμό.

 

– Το ξυπνητήρι

Απόφυγε να βάζεις την υπενθύμιση στο ξυπνητήρι. Είναι καλύτερα όταν χτυπάει να σηκώνεσαι αμέσως, διαφορετικά βασανίζεις το σώμα σου.

 

– Το πρωινό

Το πρόβλημα με το νηστικό αρκούδι δεν είναι μόνο ότι δεν χορεύει, αλλά δεν χαμογελάει και δεν έχει ενέργεια για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μίας δύσκολης ημέρας. Φτιάξε ένα δυναμωτικό πρωινό που θα περιλαμβάνει φυσικό χυμό, φυτικές ίνες, δημητριακά, ξηρούς καρπούς και καφέ.

Εάν κάποια μέρα δεν προλαβαίνεις πάρε σε ένα σακουλάκι τους ξηρούς καρπούς για το δρόμο.

 

– Μέσα ενημέρωσης

Ξυπνάς και ανοίγεις κατευθείαν την τηλεόραση;

Αλλαξε συνήθεια και βάλε μουσική. Ακουσε ένα αγαπημένο τραγούδι, έναν γνώριμο μουσικό ήχο, που ξέρεις ότι σου φτιάχνει τη διάθεση.

 

– e- mails

Εάν με το που ανοίγεις τα μάτια σου ψάχνεις το κινητό για να τσεκάρεις τα mails σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς άγχος και στρες στον εαυτό σου για να προλάβεις τη μέρα. Απόλαυσε τη λίγη ώρα που έχεις για το πρωινό σου και βλέπεις τα mails αργότερα.

 

moments n style, lifestyle, beauty, fashion, the blablas moments

 

Ι

 

 

 

 

 

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest