Αν δεν έχεις ήδη ξεκινήσει να φοράς αντηλιακή κρέμα, τώρα ήρθε η ώρα να το κάνεις! momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

 

Ξέρω τι σκέφτεσαι… πρέπει να βάλεις πρώτα την ενυδατική και να περιμένεις λίγο για να βάλεις την αντηλιακή και να περιμένεις πάλι λίγο για να βάλεις το μέικαπ και … μάλλον θα πρέπει να χάσεις ένα τεταρτάκι από τον πρωινό ύπνο για να προβείς στην ιεροτελεστία!

Ηρέμησε γιατί η Vichy μας δίνει τη λύση με ένα ολοκαίνουριο προϊόν, που υπόσχεται κάτι παραπάνω από απλή αντηλιακή προστασία.

 

Οπως συμβαίνει με τις κρέμες ΒΒ και CC έτσι και η νέα Ideal Soleil της Vichy είναι μία “έξυπνη” κρέμα που συνδυάζει προστασία, κάλυψη, αντιγήρανση και περιποίηση.

 

Τι κάνει:

– Χαρίζει ομοιομορφία στην επιδερμίδα.

– Μειώνει τις υπάρχουσες κηλίδες, χάρη στο συστατικό Phe-Resorcinol που περιέχει. Σύμφωνα με έρευνες των εργαστηρίων Vichy το 98% των γυναικών παρατήρησαν σημαντική μείωση.

– Εμποδίζει την εμφάνιση νέων διχρωμιών.

– Εχει υψηλή αντηλιακή προστασία με SPF 50+ σε UVA και UVB.

– Εχει μη λιπαρή υφή, που σημαίνει ότι σου χαρίζει ματ αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται να περάσεις δυο -τρεις στρώσεις πούδρας.

 

Εν ολίγοις, είναι ένα προϊόν που σε απαλάσσει από τη χρήση πολλών άλλων και ειδικά αυτή την περίοδο που η θερμοκρασία ανεβαίνει, ακολουθούμε τη ρήση όσο πιο λίγα τόσο πιο καλά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest