Μία από τις πιο δυνατές εμπνεύσεις της Coco Chanel ήταν η πλισέ φούστα, την οποία καθιέρωσε στο χώρο της μόδας. momentsnstyle, fashion, beauty & lifestyle blog / the blablas moments

Αγαπημένο της κομμάτι, χαρακτηριστικό του προσωπικού της στιλ, ήξερε να το συνδυάζει όμορφα με στενά κομψά σακάκια και πουκάμισα.

 

Δικαίως η πλισέ φούστα “επιβίωσε” στις δεκαετίες που πέρασαν, μια και σε παραπέμπει σε κάτι πολυτελές και ταυτόχρονα θηλυκό. Παράλληλα σου δίνει την αίσθηση της συνεχούς κίνησης, κάνοντας ένα απλό outfit ιδιαίτερο.

 

Πως να τη φορέσεις

Οι φούστες με αυτή την ύφανση ταιριάζουν τέλεια με κοντά top, στενά πουκάμισα ή απλά t – shirts, αν θέλεις να έχεις μία πιο χαλαρή εμφάνιση.

 

Πως να τη συντηρήσεις

Νομίζω ότι η πιο ασφαλής λύση, ειδικά αν πρόκειται για ένα ακριβό κομμάτι, είναι το στεγνό καθάρισμα. Αν επιλέξεις να την πλύνεις στο χέρι, μην την τρίψεις, απλά ξέπλυνέ την και άφησέ την να στεγνώσει κρεμασμένη σε μία κρεμάστρα. Για σίδερο ούτε συζήτηση γιατί θα καταστραφούν οι πτυχώσεις της.

 

Για τις φωτογραφίες επέλεξα μία φούστα από τη νέα συλλογή του brand Ichi στην απόχρωση Rose Smoke.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη συλλογή μπορείς να ρίξεις μία ματιά  εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στην εταιρεία Mariangela Fashion Everywhere στο τηλέφωνο: 210- 2770050.

 

 

Outfit

Skirt: Ichi (Rose Smoke)

T-shirt: b. young

Pink heels: Nak shoes

 

 

 

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest