Αν και παλαιότερα έχω κάνει κι άλλη αναφορά γι΄ αυτό το μέρος, μπήκα στον πειρασμό να ξαναγράψω και να βάλω φρέσκιες φωτογραφίες.momentsnstyle Fashion, Beauty & Lifestyle blog
Το Thalatta Seaside Hotel, στην Αγ. Αννα Ευβοίας, είναι από τα ξενοδοχεία που ξεχωρίζω. Με λιτές, καθαρές γραμμές, άνετους και καλαίσθητους χώρους, spa, γυμναστήριο και ένα σωρό άλλες παροχές μπαίνει, δικαίως, στην κατηγορία των Boutique Hotels.

Αυτό όμως που θεωρώ ότι το κάνει άξιο αναφοράς, κι αν έχεις παιδάκι με καταλαβαίνεις, είναι τα προγράμματα απασχόλησης των λιλιπούτειων φίλων.
Από την ώρα που φτάνουν μέχρι την ώρα που θα φύγουν ειδικοί παιδαγωγοί απασχολούν τα παιδιά με ένα σωρό δραστηριότητες. Ομαδικά παιχνίδια στο Magic Forest, χαρτοκοπτική, κατασκευές, σκυταλοδρομία κ.α.
Η καλύτερη ώρα των παιδιών είναι κατά τις 8.00 το βράδυ, όπου συγκεντρώνονται όλα μαζί σε μία αίθουσα με παιδικό μπουφέ και αφού τελειώσουν το γεύμα τους, βλέπουν σινεμά της αρεσκείας τους (η ταινιοθήκη είναι μεγάλη) ξαπλωμένα σε καναπεδάκια.
Την ίδια ώρα οι γονείς απολαμβάνουν το γεύμα τους δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, ήσυχοι πως όταν τελειώσει η ταινία (γύρω στις 11.00) όλα τα παιδάκια θα έρθουν στο χώρο του εστιατορίου.

Γιατί να πας
Αν έχεις παιδάκια, ασυζητητί για όλα τα παραπάνω. Περνάνε υπέροχα!
Αν πας με παρέα ενηλίκων μπορείς να απολαύσεις την ηρεμία του τοπίου, να κάνεις ιππασία ή να πας βόλτα με το ιστιοπλοϊκό του ξενοδοχείου.

Πότε να πας
Καλοί περίοδοι είναι Μάϊος με αρχές Ιουνίου ή τον Σεπτέμβριο. Οι τιμές είναι καλύτερες και δεν έχει πολύ κόσμο.

Τι πρέπει να ξέρεις

Κατά καιρούς βγάζουν προσφορές all inclusive, οπότε καλό είναι να τσεκάρεις πότε -πότε το site τους για να πετύχεις την τέλεια προσφορά. Περισσότερα μπορείς να δεις στο www.thalattahotel.gr/el


 

 

Translate »

Pin It on Pinterest