Αυτές τις μέρες δεν γράφω τόσο συχνά όσο θα ήθελα, αλλά είμαι σε διακοπές, οπότε έχω σοβαρό ελαφρυντικό.

Υπόσχομαι ότι από τον Σεπτέμβριο θα είμαι πιο συνεπής με τακτικές αναρτήσεις που θα αφορούν τόσο στυλιστικές προτάσεις όσο και χώρους και πράγματα που ανακαλύπτω και θέλω να μοιραστώ μαζί σου.

Αν δεν βρίσκεσαι ήδη σε κάποιο νησί, κι αν δεν έχεις προμηθευτεί κάποιο βιβλίο, σου έχω τις επιλογές των εκδοτών γι΄ αυτό το καλοκαίρι.

 Πέντε γυναικεία βιβλία που μπορείς να πάρεις μαζί σου στην παραλία, να γεμίσεις τις σελίδες τους με άμμο και να γίνουν μέρος των αναμνήσεων σου.

momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

“Διαμαντένιο Σώμα ”

Ζοέλ Λοπινό, εκδόσεις Καστανιώτη

Αν σταματούσαμε να ζούμε σαν θύματα πως θα ήταν η ζωή μας; Ποιές επιλογές θα είχαμε κάνει;

Το βιβλίο κάνει αναφορά στις ιστορίες διαφορετικών ανθρώπων, διαφορετικού φύλου και σε διαφορετικούς χρόνους. Με κάποιο τρόπο συνδέονται όλοι μεταξύ τους. Μία άλλη προσέγγιση για την ύπαρξη που απελευθερώνει από τους περιορισμούς του υποσυνείδητου.

momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

“Η εκδίκηση των αγγέλων”

Λένα Μαντά, εκδόσεις Ψυχογιός

Ιστορία μυστηρίου και αγάπης. Ενα εικοσάχρονο κορίτσι σωριάζεται νεκρό την ώρα που εργάζεται. Ο αγαπημένος της υπόσχεται να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για τον θάνατο της. Η μητέρα του, διάσημη συγγραφέας, δεν ξέρει αν υπάρχει δολοφόνος ή αν είναι όλα στη σφαίρα της φαντασίας του παιδιού της. Τελικά όλα όσα θα αποκαλυφθούν θα την κάνουν να αναθεωρήσει…

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

“Η ζωή απέναντι”

Σοφία Δημοπούλου, εκδόσεις Μεταίχμιο

Η ιστορία διαδραματίζεται στη σκοτεινή και δύσκολη περίοδο της χούντας. Η Δάφνη μεγαλώνει ως μοναχοκόρη ενός συντηρητικού δασκάλου. Κάποια μέρα στο υπόγειο διαμέρισμα του σπιτιού της έρχεται να ζήσει μία άλλη οικογένεια και σταδιακά όλα αλλάζουν…

Ενήλικη πια η Δάφνη, με αφορμή ένα τρακάρισμα, θα συναντηθεί με τη γυναίκα της άλλης οικογένειας και μαζί θα ξεδιαλύνουν γεγονότα που για χρόνια έμειναν ασαφή.

Momentsnstyle fashion , beauty & lifestyle blog

“Το μυστικό της πεταλούδας”

Ισμήνη Χ. Μπάρακλη, εκδόσεις Ψυχογιός

Πως μπορεί ένας αδιέξοδος έρωτας να γεμίσει φως τις ζωές των ανθρώπων; Ο ταραγμένος βίος ενός αμαρτωλού που τα βήματα του θα τον οδηγήσουν μέχρι τα πιο βαθιά μονοπάτια της αγάπης. Η παρανομία, τα πάθη, το έγκλημα θα συγκρουστούν με το βαθύτερο στοιχείο της ύπαρξης, τη συνείδηση.


Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog “Η γυναίκα με το μυστικό”

Sophie Hannah, εκδόσεις Διόπτρα

Νομίζεις πως θες να μάθεις ένα μυστικό; Ξανασκέψου το… Μία γυναίκα βρίσκεται κολλημένη στην κίνηση και ξαφνικά βλέπει κάποιον που ήλπιζε πως δεν θα ξαναέβλεπε ποτέ! Την επόμενη μέρα ανακρίνεται για τη δολοφονία ενός αμφιλεγόμενου αρθρογράφου. Αδυνατεί να απαντήσει στις ερωτήσεις που της θέτουν οι επιθεωρητές γιατί φοβάται πως θα αποκαλύψει το μυστικό που θα καταστρέψει τη ζωή της. Επειδή, αν και η Νίκη δεν είναι ένοχη για τη δολοφονία, δεν είναι ωστόσο καθόλου αθώα…

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest