Δεν θυμάμαι πότε πρωτάκουσα το όνομα της, θυμάμαι όμως τη μέρα που μία φίλη μου <σύστησε> τη δουλειά της. Φορούσε ένα από τα χειροποίητα βραχιόλια της, πολύ απλό και παράλληλα τόσο φίνο…

Από τότε, πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια και το όνομα της Ελίνας Αμπατζή το είδα αρκετές φορές στις αγοραστικές μου αναζητήσεις.

Κομμάτια ιδιαίτερα, φτιαγμένα στο χέρι από πολύτιμες πέτρες και κλωστές. Όπως και στα περισσότερα πράγματα έτσι κι εδώ, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Μόνο αν κοιτάξεις από κοντά τη δουλειά της, θα καταλάβεις γιατί έγινε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα γνωστή στο χώρο των χειροποίητων ειδών και γιατί οι δημιουργίες της ταξιδεύουν σε διάφορα σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στην ελληνική αγορά θα τα βρεις σε επιλεγμένα σημεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Σαντορίνη και Πάρο, ενώ στο εξωτερικό τα διαθέτει σε Κύπρο, Εμιράτα και Αυστραλία.

Αν πάλι θέλεις να αναζητήσεις συγκεκριμένα κομμάτια από τη συλλογή της, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Facebook:  https://www.facebook.com/elini.art  ή στο Instagram: https://Instagram.com/elina_abatzi

Momentsnstyle fashion beauty & lifestyle blog

Momentsnstyle fashion beauty & lifestyle blog

Momentsnstyle fashion beauty & lifestyle blog

momentsnstyle fashion beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest