Λίγες μέρες πριν… Μπαίνω στο χώρο του Gazarte, ανεβαίνω τα σκαλιά, φτάνω στο roof και μια κοπέλα με σταματάει. Παρίσι ή Λος Αντζελες; Μου δείχνει ένα ερωτηματολόγιο κι αρχίζω να απαντάω. Τελικά υπερισχύει το Παρίσι…

Αφήνω πίσω μου την κοπέλα και προχωράω… μπροστά μου βλέπω stands με κοσμήματα διαφορετικού ύφους, ικανά να καλύψουν όλα τα γυναικεία γούστα.  Κοσμήματα έμπνευσμένα από τον αστικό ρομαντισμό και τις ιδιαίτερες και παράλληλα μοντέρνες πλευρές των δυο πόλεων, του Παρισιού και του Λος Αντζελες. Είναι η νέα συλλογή της Swarovski και το όνομα αυτής; Urban Romance!

Η διευθύντρια του δημιουργικού τμήματος της Swarovski, Nathalie Colin είπε για τη νέα συλλογή:  ” Η ρομαντική πλευρά του Παρισιού εκφράζεται μέσα από τα δροσερά, λουλουδένια χρώματα και τα γεμάτα θηλυκότητα σχέδια, ενώ οι μοντέρνες αρχιτεκτονικές δομές έχουν επηρεάσει τα κοσμήματα με πιο γεωμετρικό στυλ.

Το Λος Αντζελες είναι πηγή έμπνευσης για τα σχέδια με ρευστές γραμμές σε στυλ gypset, καθώς και για τα must μοτίβα φοινικόδεντρων.”

Στην παρουσίαση τράβηξα φωτογραφίες από όσα μου τράβηξαν το ενδιαφέρον.

Σε φιλώ!

Momentsnstyle fashion beauty lifestyle blog img_6308 img_6309 img_6311 img_6312 img_6313 img_6314 img_6315 img_6316Momentsnstyle fashion beauty lifestyle blog img_6305 img_6357 img_6358 img_6359 img_6360

Translate »

Pin It on Pinterest