Το Instagram είναι το κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιώ καθημερινά περισσότερο από κάθε άλλο. Μου αρέσει η δυνατότητα που σου δίνει να “ταξιδέψεις” μικρές φωτογραφικές στιγμές από την καθημερινότητα σου σε διάφορα μέρη του κόσμου και οι instafriends σου -όπως αποκαλλούνται- να τις δουν ακόμα κι αν βρίσκονται σε χώρες μακρινές που μπορεί να μην επισκεφτείς ποτέ.

Τι φωτογραφίζουν οι bloggers; Τα πρωινά είναι συνήθως “φωτογραφικά” γεμάτα από καφέδες, smoothies, υγιεινά σνακς ή ρούχα πριν φορεθούν.

Ένας πρωινός καφές που τον πίνεις βιαστικά πριν φύγεις, ένα ωραίο δρομάκι που ανακαλύπτεις τυχαία περπατώντας, γωνιές από την πόλη σου που θέλεις να δείξεις, ένα γκράφιτι που σου έφτιαξε τη διάθεση γιατί τελικά η τέχνη βρίσκεται παντού γύρω μας, αλλά και αξεσουάρ που έχεις  επιλέξει. Ο,τι σου αρέσει, ό,τι σου κάνει εντύπωση, ό,τι θέλεις να μοιραστείς.

Πολλές από τις φωτογραφίες που ανεβάζω στο Instagram αφορούν τα posts μου στο blog, ενώ άλλες όχι. Για τις φωτογραφίες λοιπόν που δεν ανεβαίνουν στο blog σκέφτηκα να αλλάξω ρότα και να τις δημοσιεύω κάθε Κυριακή μαζί με όλες τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες του Instagram στην κατηγορία mix and match.

Νέος χρόνος, νέες συνήθειες και ξεκινάω λοιπόν με την εβδομάδα που μας πέρασε. Παρεμπιπτόντως… καλή εβδομάδα να έχουμε! 😊💋

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Συχνά φωτογραφίζω ωραίες γωνιές που βρίσκω, τις κρατάω στο αρχείο μου και τις ανεβάζω σταδιακά.

Φωτογραφία από το ποστ με το φόρεμα be you

Τι έχω συνήθως μέσα στην τσάντα μου

 

Γρήγορο καφεδάκι πριν ξεκινήσει η μέρα μου

Τσάντα Mark Jacobs και παπούτσια Tsakiris Mallas, φωτογραφημένα λίγο πριν την έξοδο

Στην είσοδο του OOZORA, στην Κηφισιά, όπου πήγα για την παρουσίαση της εταιρείας Act & React.

Όταν πίνω καφέ έξω συνήθως παραγγέλνω cappuccino.

Με το double face jacket του σχεδιαστή Νάσσου Ντότσικα.

Αυτή τη φωτογραφία την ανέβασα με λόγια του Friedrich Nietzsche “Όλες οι πραγματικά μεγάλες ιδέες συλλαμβάνονται καθώς περπατάς”

Υπέροχο γκράφιτι κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Μια πόρτα, μια ιστορία… κάπου στο Θησείο.

Βροχερή μέρα το Σάββατο και φόρεσα ένα από τα αγαπημένα μου jacket από παλαιότερη  συλλογή της εταιρείας be you

Από το αρχείο που έλεγα…

Λεπτομέρειες από το outfit της ημέρας.

Translate »

Pin It on Pinterest