Την περασμένη Τετάρτη πήγα στο ξενοδοχείο King George, όπου beauty advisors της Radiant ήταν εκεί για να παρουσιάσουν ένα ολοκαίνουριο προϊόν, τη μάσκα προσώπου Instant Glow Mask.

Τώρα βέβαια ακούς μάσκα και σκέφτεσαι: ωραία, πόσο ξεχωριστή να είναι; Κι όμως η συγκεκριμένη μάσκα είναι με ένα βιοτεχνολογικό σύμπλεγμα πεπτιδίων και αμινοξέων, ικανό να χαρίζει στην επιδερμίδα φωτεινότητα, λάμψη και εξισορρόπηση.

Πως το πετυχαίνει αυτό; Περιέχει ροζ άργιλο που καθαρίζει και απορροφά τη λιπαρότητα. Έχει πρωτεΐνες από σπόρους Moringa (δεν τους ήξερα, τώρα τους έμαθα) που προστατεύουν από την ατμοσφαιρική ρύπανση και προσφέρουν καθαρότητα και λάμψη στο πρόσωπο. Επίσης, στη σύνθεση της έχει πιπέρι Τασμανίας, που ηρεμεί και απαλύνει την ευαίσθητη επιδερμίδα από τους ερεθισμούς.

Το τελευταίο την κάνει κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Όπως κάθε μάσκα προσώπου χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να δράσει. Περίπου 10 – 15 λεπτά αρκούν για να δεις εμφανή διαφορά. Η προσωπική μου κατάθεση; Μετά από 15 λεπτά, η επιδερμίδα μου ήταν πιο φωτεινή, απαλή και οι διχρωμίες είχαν ελαφρά μειωθεί.  Πολύ εύκολη στη χρήση αφήνει μια αίσθηση καθαρότητας.

Θα τη βρεις σε επιλεγμένα σημεία πώλησης καλλυντικών.

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest