Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και αυτές είναι οι φωτογραφίες που ανέβασα στο Instagram. Κάποιες συνοδεύονται από τις λεζάντες τους.

Τα μεγάλα μανίκια είναι μόδα, πόσο μάλλον όταν είναι και δαντελωτά. Τώρα την άνοιξη είναι από τα πιο υπέροχα κομμάτια που μπορείς να φορέσεις. Η μπλούζα στη φωτογραφία είναι από την εταιρεία twenty 29 fashion.

Αυτή η φωτογραφία είχε την παρακάτω λεζάντα: “Να είσαι αρκετά τολμηρός για να χρησιμοποιήσεις τη φωνή σου, αρκετά θαρραλέος για να ακούσεις την καρδιά σου και αρκετά δυνατός για να τολμήσεις να ζήσεις τη ζωή που ονειρεύτηκες.”

Χειροποίητα βραχιόλια της Dorita Kaz. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ετοιμάσω και συνέντευξη της. 

Το σύνολο στις φωτογραφίες είναι της εταιρείας twenty 29 fashion και τη σχετική ανάρτηση μπορείς να δεις εδώ:https://momentsnstyle.gr/2017/04/navy-red/

Το καφεδάκι της ημέρας. Espressaki που απόλαυσα στο different beast στην Κηφισιά. Αν δεν έχεις πάει στο συνιστώ όχι μόνο για καφέ, αλλά και για φαγητό. Είναι ανοικτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Λεζάντα φωτογραφίας: όταν ζεις με ανοιχτή την καρδιά σου στις προκλήσεις, ευχάριστα πράγματα συμβαίνουν! Δεν είναι έτσι;

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας κι όταν βλέπω τόσο υπέροχα κτίρια τα φωτογραφίζω … 

Η selfie του Σαββατοκύριακου συνοδεύτηκε με τη λεζάντα ” Να είναι το Σαββατοκύριακο σου γεμάτο θετικές σκέψεις, ευγενικούς ανθρώπους και χαρούμενες στιγμές”

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην κυριακάτικη πρωινή βόλτα και δεν μπορούσα παρά να την ανεβάσω!

Καλη εβδομάδα να έχουμε!

Translate »

Pin It on Pinterest