Εάν η επιδερμίδα μας δεν ήταν εκτεθειμένη στην ηλιακή ακτινοβολία οι πρώτες ρυτίδες θα δημιουργούνταν στην ηλικία των 60 ετών. Όταν διάβασα την έρευνα που το ανέφερε αυτό, άρχισα να χρησιμοποιώ αντηλιακή όλο το χρόνο.

Το ευχάριστο είναι ότι και οι εταιρείες προσπαθούν να μας μυήσουν σε αυτή τη συνήθεια και δημιουργούν συνεχώς νέα προϊόντα που δεν προστατεύουν απλά το δέρμα μας, αλλά το ομορφαίνουν!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η νέα Anthelios της La Roche Posay για το πρόσωπο. Την πρώτη φορά που τη δοκίμασα δεν πίστευα στο αποτέλεσμα! Το πρόσωπο μου έδειχνε λείο και ομοιόμορφο σαν να είχα βάλει κρέμα, primer και make up! Κι όμως το μόνο που είχα χρησιμοποιήσει ήταν η αντηλιακή κρέμα.

Η νέα Anthelios της La Roche Posay, Unifiant SPF 50, διαθέτει τεχνολογία blur για οπτική διόρθωση, ενώ η υφή της είναι σαν Mousse με χρώμα. Αποτέλεσμα; Σβήνει τις ατέλειες, μειώνει τους πόρους, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και χαρίζει την αίσθηση της πούδρας.

Όπως όλα τα αντηλιακά της La Roche Posay έχει βέλτιστη προστασία από την ακτινοβολία UVA και UVB και είναι κατάλληλη για ευαίσθητα δέρματα.

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest