Η μόδα επαναλαμβάνεται, το ίδιο και οι σχεδιαστές. Αυτό που κάνει τη δουλειά τους όμως να δείχνει διαφορετική είναι οι μικρές πινελιές που μπορεί να προσθέσουν σε ένα ρούχο και να το απογειώσουν.

Ένα απλό μπλουζάκι μπορεί να δείξει τελείως διαφορετικό αν αλλάξεις την λαιμόκοψη, αν προσθέσεις πούλιες, αν κάνεις τις ραφές πιο έντονες ή αν αλλάξεις τα μανίκια… Τα μανίκια όχι μόνο στις μπλούζες, αλλά και στα φορέματα έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στη μόδα. Αιώνες πριν είχαν την τιμητική τους, αρκεί να να σου πω ότι τα υπερβολικά μεγάλα μανίκια πρωτοεμφανίστηκαν το 794 (σωστά διαβάζεις) όπου οι Γιαπωνέζες φορούσαν τα κιμονό με τα τεράστια μανίκια που έκαναν την όλη τους εμφάνιση ελαφρώς δραματική.

Στη σύγχρονη εποχή τα περίτεχνα μανίκια επέστρεψαν στη μόδα τη δεκαετία των ‘70ς μαζί με τα παντελόνια καμπάνες. Το ιδανικό της εποχής ήταν η ψηλόλιγνη φιγούρα με ένταση στα άκρα.

Τα τελευταία χρόνια βλεπουμε την τάση να επανέρχεται και μάλιστα στα καλύτερα της, αφού οι σχεδιαστές δίνουν έμφαση στα τελειώματα με πούλιες, κρόσια, βολάν κ.λ.π.

Προσωπικά μου αρέσουν τα εντυπωσιακά μανίκια. Μπορείς να επιλέξεις έναν απλό συνδυασμό και τα μανίκια να κάνουν τη διαφορά. Όπως το τοπ στις φωτογραφίες που είναι από το ηλεκτρονικό κατάστημα Zaful και μπορείς να το βρεις σε εξαιρετική τιμή εδώ: https://www.zaful.com/dramatic-bell-sleeve-off-the-shoulder-top-p_274558.html 

Στα Zaful εάν χρησιμοποιήσεις τον κωδικό «Zaful Chen“ θα έχεις έκπτωση 10%-20% σε όποιο ρούχο, υπόδημα ή αξεσουάρ επιλέξεις.  Ολόκληρη τη συλλογή μπορείς να τη δεις εδώ:  https://u6019993.ct.sendgrid.net/wf/click?upn=1Hb7AxzVVka4j276M-2BzzYwxPDtXimxExEaD5bD8OQ0LCA12x5FqdQMPeNIuGsbt0_r0gpjRSUQu8mTk3Zcrthn7SaPNZgMUra5A0FkCgIPG4fOPR-2BYFthUe-2BEJuwGHi9JRj7Xs-2FVOfKKxuSexbL7hE0wNPIE8mo7hwF92XwQKDZvrLCa0MwWP9av7q8AzWrUhosAsgQG-2FaMeyIhR47JXmjLK12wjQL-2Bv9jnScfiDZAWBudSzjMPCoqjDFkju96rSpqQoh1l3j6MG897erPbsd0j-2Fg1CbO6GasSPr5TfDR6N4-3D

tracking id here

Outfit

Top: Zaful

Jean: ZARA

Eyewear: Sunglass.la

Boots: Bronx

Handbag: Michael Kors

 

momentsnstyle Fashion, Beauty & Lifestyle Blog

Translate »

Pin It on Pinterest