Οι ωραιότερες ιδέες έρχονται τις στιγμές που δεν το περιμένεις, σε περιόδους που το μυαλό σου είναι ελεύθερο, χαλαρό και απαλλαγμένο από προβλήματα…

Σε μια τέτοια στιγμή ήταν που ο  Filip Tysander αποφάσισε να ιδρύσει την Daniel Wellington, την εταιρεία που γράφει πλέον ιστορία στο χώρο της ωρολογοποιίας… Όλα ξεκίνησαν από ένα ταξίδι… κάπου στα μισά του ταξιδιού ο Filip Tysander γνωρίζει έναν ευγενή κύριο με απίστευτο στιλ από τις Βρετανικές νήσους, ο οποίος είχε μια εμμονή. Άλλαζε τα λουράκια από τα ρολόγια του και προσάρμοζε σε αυτά παλιούς ιμάντες ΝΑΤΟ. Το όνομα του; Daniel Wellington!

Μια φιλία γεννιέται μεταξύ των δυο αντρών που επισφραγίστηκε με την ίδρυση της ομώνυμης εταιρείας. Τα ρολόγια τους είναι πολύ χαρακτηριστικά. Μίνιμαλ, ολοστρόγγυλα, με λεπτή κάσα και φυσικά με σήμα κατατεθέν τα λουράκια τους.

Οι ιδρυτές φρόντισαν να δημιουργήσουν μια σειρά από διαφορετικούς ιμάντες, σε πολλά χρώματα και σχέδια για να καλύπτουν όλα τα γούστα.

Πολλά από τα ρολόγια τους συνοδεύονται από διαφορετικά δερμάτινα λουράκια, έτσι ώστε ο κάτοχος ενός Daniel Wellington να μπορεί να τα εναλλάσσει και να τα συνδυάζει ανάλογα με τις περιστάσεις.

Ολόκληρη τη συλλογή DW μπορείς να δεις εδώ: https://www.danielwellington.com/global/watch-collections/    

Το καλύτερο στο άφησα για το τέλος!  Εάν βρεις κάποιο DW που σου αρέσει, έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό MOMENTS και να παραγγείλεις το ρολόι σου με έκπτωση 15%. Η προσφορά ισχύει έως 15/10.

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest