Σου έχει τύχει ποτέ να παραγγείλεις κάτι που έχεις δει μόνο σε φωτογραφίες κι όταν το παραλάβεις να είναι 10 φορές καλύτερο απ´ότι το φανταζόσουν; Κάπως έτσι αισθάνθηκα όταν παρέλαβα το Jord ρολόι μου…  Έφτασε μέσα σε μια ωραία συσκευασία κι όταν την άνοιξα βρήκα ένα υπέροχο ξύλινο κουτί που έκανε τον χώρο μου να μυρίζει σαν ελβετικό σαλέ. Μέσα στο ξύλινο κουτί βρισκόταν το πολυαναμενόμενο ρολόι! Με κρύσταλλο από ζαφείρι και από 100% χειροποίητο ξύλινο μπρασελέ. Ξύλινη και η κάσα του, όπου στην πίσω πλευρά ήταν χαραγμένο το όνομα του blog, momentsnstyle!

Το φόρεσα στον καρπό μου κι ήταν ακριβώς στα μέτρα μου, όπως το είχα παραγγείλει. Μέσα στο κουτί όμως βρήκα και δυο επιπλέον ξύλινα κομμάτια από το μπρασελέ, σε περίπτωση που είχα υπολογίσει λάθος το μέγεθος.

Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που ζήτησα ειδική προσφορά για τις φίλες μου, αλλά και για εσένα. Έτσι μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου μπορείς να παραγγείλεις με έκπτωση 25% το Jord ρολόι σου για εσένα ή για κάποιο πρόσωπο σημαντικό για εσένα και να ζητήσεις να σου χαράξουν μια αφιέρωση στην ξύλινη κάσα του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο site Jord Watches και να επιλεξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

Αν θέλεις να διαλεξεις ένα αντρικό ρολόι μπορείς να κοιτάξεις εδώ.  

Για να δεις όλα τα γυναικεία μοντέλα μπορείς να μπεις σε αυτό το link,  ενώ αν θέλεις να παραγγείλεις το ίδιο με το δικό μου ρολόι δεν έχεις παρά να μπεις σε αυτή τη σελίδα.

Ολα τα ρολόγια της Jord Watches μπορείς να τα δεις στο επίσημο site τους. 

Ελπίζω όταν το παραλάβεις να ενθουσιαστείς κι εσύ όσο κι εγώ!

https://www.woodwatches.com/g/momentsnstyle

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

 

Translate »

Pin It on Pinterest