Σε μια εποχή όπου οι ανθρώπινες ματιές είναι φευγαλέες, ο χρόνος επικοινωνίας ελάχιστος και η ουσιαστική επαφή με τους γύρω μας σχεδόν ανύπαρκτη, υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος για να παρουσιάσεις στοιχεία της προσωπικότητας σου κι αυτός είναι μέσω της εμφάνισης σου… Ταδε εφη η Miuccia Prada, η εγγονή του διάσημου σχεδιαστή Mario Parda και επικεφαλής σήμερα του διάσημου οίκου.

Βέβαια θα μου πεις ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να δείξεις πτυχές του χαρακτήρα σου, όμως είναι γεγονός ότι η πρώτη εμφάνιση είναι αυτή που έλκει ή αποτρέπει τους γύρω σου. Ο τρόπος που ντυνόμαστε και που κινούμαστε είναι δείγμα του πόσο σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους γύρω μας… κι αν προσέξεις σπάνια θα δεις επιτυχημένους ανθρώπους να είναι ατημέλητοι.

Ολα αυτά στα γράφω σήμερα γιατί το σύνολο των φωτογραφιών δέχτηκε πολύ καλές κριτικές από κοπέλες που συνάντησα στον δρόμο και με ρώτησαν από που το πήρα. Όλο το σύνολο λοιπόν είναι της εταιρείας Style Icon Boutique και μπορείς να το δεις εδώ.

Η φωτογράφιση έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο από την φωτογράφο Κρίστη Παπαδοπούλου και μπορείς να κοιτάξεις το προφίλ της στο Instagram εδώ.

 


momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog
momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog N

Translate »

Pin It on Pinterest