Επιστρέφω σε κακό χάλι από δεκαήμερο διακοπών σε ιστιοφόρο. Με επιδερμίδα θαμπή, άτονη, αλλά υπέροχα μαυρισμένη… να τα λέω αυτά… ούτε ρουζ δεν χρειαζόμουν… κι εκεί που σκεφτόμουν ποια προϊόντα να χρησιμοποιήσω για να συνεφέρω το ταλαιπωρημένο δέρμα μου, έρχεται ως απομηχανής θεός ο ταχυδρόμος… και τι μου φέρνει; Μάσκες προσώπου! Μάλιστα! Όχι όποιες κι όποιες, αλλά τις μάσκες Timeless από την Orphica. Τέσσερις μάσκες θαυματουργές μέσα σε ένα κουτάκι.

Δεν φαντάζεσαι την χαρά μου! Πότε έφυγε ο ταχυδρόμος, πότε άνοιξα το κουτί, πότε έβαλα τη μάσκα, δεν ξέρω… όλα γρήγορα τα έκανα να προλάβω την επανόρθωση!

Αυτές οι μάσκες είναι αντιγηραντικές και η αποτελεσματικότητα τους βασίζεται σε μια φόρμουλα, την Deep Restore Complex. Τι κάνει; Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Επίσης, τα ενεργά συστατικά που περιέχει βελτιώνουν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος με αποτέλεσμα την ταχύτερη αναγέννηση, την αναστολή της αποδόμησης του κολλαγόνου και της ελαστίνης, καθώς και την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος.

Οι μάσκες Timeless χρησιμοποιούνται μια φορά την εβδομάδα για 20-30 λεπτά και αφήνουν την επιδερμίδα φρέσκια και απαλή.

Εάν θέλεις κι εσύ να προσφέρεις στο δέρμα σου μια μάσκα ομορφιάς, μπορείς να επισκεφτείς τη σχετική σελίδα της Orphica εδώ  και να την παραγγείλεις.

Fashion, beauty & lifestyleblog

Translate »

Pin It on Pinterest