Την ιδέα την έχω δει πολλές φορές υλοποιήσιμη, από φίλες που ζουν στο εξωτερικό. Μαζεύεται η οικογένεια, οι κολλητές, τα παιδιά ή και μόνες τους και δημιουργούν μια θεματική φωτογραφία.  Δεν την τραβάνε όμως μόνες τους. Όχι! Πάνε κανονικά σε φωτογραφικό στούντιο και βγάζουν ζηλευτές φωτογραφίες, που μετά τις κρατούν αναμνηστικές. Κάποιες το κάνουν ακόμα και μόνες τους. Είναι μελαγχολικές; Είναι χαρούμενες; Διανύουν μια περίοδο της ζωής τους που θέλουν να  απεικονίσουν; Χωρίς δισταγμό πηγαίνουν  στο στούντιο για φωτογράφιση.

Εδώ στην Ελλάδα πάλι,  οι περισσότεροι δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με την ιδέα και τα φωτογραφικά στούντιο τα χρησιμοποιούν μόνο για να τραβήξουν φωτογραφίες ταυτότητας και διαβατηρίου. Σιγά – σιγά όμως αρχίζει κι αλλάζει αυτή η νοοτροπία. Από εκεί που σε κοιτούσαν περίεργα, εάν τολμούσες να τραβήξεις μια φωτογραφία στο δρόμο, τώρα βλέπεις όλο και συχνότερα κόσμο με το κινητό ή με μηχανή να προσπαθεί να τραβήξει την τέλεια λήψη.

Αυτή την αλλαγή παρατήρησαν και οι φωτογράφοι Valeria  Dmytrenko και Liuba Grudina, που αποφάσισαν να ανοίξουν ένα στούντιο διαφορετικό από τα άλλα και το ονόμασαν The Photo Bar! Εκεί μπορείς να πας μόνη σου, με τις φίλες σου, την οικογένεια σου, με όποιον αγαπά η καρδιά σου και να βγάλεις όμορφες θεματικές φωτογραφίες. Ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα είναι μια καλή ευκαιρία για μια ξεχωριστή και καλοφτιαγμένη οικογενειακή φωτογραφία. 

Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ και οδήγησα μέχρι τη Γλυφάδα. Εκεί, στην οδό Φοίβης 15, στον 2ο όροφο, συνάντησα την Valeria και τραβήξαμε χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες.

 Στο στούντιο έχει δημιουργηθεί και μια γωνία, το The Dress Bar. Είναι ένας χώρος με ρούχα, αρκετά Vintage, από τα οποία μπορείς να διαλέξεις όποιο σου αρέσει για τη φωτογράφιση, να νοικιάσεις ένα κομμάτι για μια ειδική περίσταση ή ακόμα και να αγοράσεις κάτι που θέλεις να έχεις στη ντουλάπα σου. 

 Εάν θέλεις κι εσύ να απολαύσεις μια φωτογραφική εμπειρία δεν έχεις παρα να κλείσεις ραντεβού στα τηλέφωνα του στούντιο 210- 8985526 , +30 698 49 66 409 

Υς: Όπως βλεπεις στις παρακάτω φωτογραφίες τράβηξα κάποιες χριστουγεννιάτικες με το κόκκινο φόρεμα και κάποιες με στυλ του ´40. Το καρό πανοφώρι και το κόκκινο καπέλο είναι από το The Dress Shop, ενώ η πλεκτή χειροποίητη τσάντα είναι polysthread και θα τη βρεις εδώ

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest