Τα Zeus + DIone τα γνωρίζαμε για τα υπέροχα ρούχα τους. Καθαρές, μίνιμαλ γραμμές, χειροποίητες λεπτομέρειες πάνω σε ακριβά υφάσματα, καλαίσθητα κομμάτια που δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα!

Δημιουργοί του brand οι ταλαντούχες, Μαρέβα Γκραμπόβσκι και Μιμίκα Κολοτούρα. Οι δυο τους ξεκίνησαν την εταιρεία πριν μερικά χρόνια με απώτερο στόχο την παραγωγή ιδιαίτερων, ξεχωριστών κομματιών. Τον ίδιο στόχο μεταφέρουν και στο νέο εγχείρημα τους, που ουσιαστικά έρχεται να συμπληρώσει την εμφάνιση της γυναίκας Zeus + Dione. Ο λόγος για τη συλλογή γυαλιών ηλίου, Archetypon SS 19 Eyewear Collection.

Τι αξίζει να γνωρίζουμε για τη νέα συλλογή; Τα σχέδια είναι όλα χειροποίητα σε μίνιμαλ, γεωμετρικές γραμμές, ενώ το Δ ξεχωρίζει στους βραχίονες των μοντέλων. Οι πρώτες ύλες είναι ιταλικής προέλευσης, αλλά η εκτέλεση και οι τελικές πινελιές γίνονται στο μοναδικό ελληνικό εργοστάσιο παραγωγής γυαλιών.

Οι φακοί είναι όλοι Carl Zeiss που θεωρούνται από τους καλύτερους φακούς στον κόσμο. Προσφέρουν UV προστασία μέχρι 400 mm χάρη στην τεχνολογια Zeiss UV Protect.

Παρακάτω είναι κάποια μοντέλα που φωτογράφησα την ημέρα της παρουσίασης.

Translate »

Pin It on Pinterest