Το Ναύπλιο είναι από τα αγαπημένα μου μέρη, Μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα και βρίσκεσαι σε μια από τις ωραιότερες ιστορικές πόλεις με καλοδιατηρημένα κτίρια, γραφικά δρομάκια, περιποιημένες γωνιές, όμορφα καφέ και εστιατόρια που σε κάνουν πάντα να θέλεις να μείνεις λίγο παραπάνω.

Αν με ακολουθείς στο Instagram ξέρεις ότι επισκέφτηκα την πόλη για ένα ταξίδι αστραπή. Ήθελα λοιπόν να περάσω όλο μου τον χρόνο μέσα στο ιστορικό κέντρο και να μη χάσω ούτε ένα λεπτό οδηγώντας με το αυτοκίνητο. Έτσι επέλεξα να μείνω σε ένα από τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία του Ναυπλίου, στο Down Town Hotel. Το κτίριο χρονολογείται από το 1950 και έπειτα από την ανακαίνιση που ολοκληρώθηκε πριν από μερικούς μήνες, κατατάσσεται στην κατηγορία των Boutique Hotels.

Έμεινα στη σοφίτα του ξενοδοχείου, όπου έχει την πιο όμορφη ταράτσα με θέα το κάστρο του Παλαμηδίου, αλλά κι ένα από τα πιο γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου ήταν πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί. Τολμώ να πω ότι στη σχέση ποιότητας και τιμής υπερτερεί η ποιότητα γι αυτό κι εγώ στο προτείνω ανεπιφύλακτα!

Momentsnstyle Fashion, beauty, lifeatyle & Travel Blog


Translate »

Pin It on Pinterest