Τις περισσότερες φορές τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια τα ανακαλύπτω τυχαία. Πριν λίγο καιρό, όταν ήμουν στο Ναύπλιο (αν με ακολουθείς στο Instagram το ξέρεις) έκανα βόλτα στα υπέροχα στενά της ιστορικής πόλης. Περπατώντας βρέθηκα τυχαία μπροστά στη βιτρίνα ενός μαγαζιού που μου τράβηξε αμέσως την προσοχή. Τα εκθέματα της βιτρίνας ήταν όλα από ξύλο και τα περισσότερα απ´ αυτά ήταν το αγαπημένο μου αξεσουάρ – και νομίζω των περισσότερων γυναικών- τσάντες!

Αν και εκείνη την ημέρα δεν είχα πολύ χρόνο γιατί έφευγα από την πόλη, μπήκα μέσα για να δω από κοντά τα αντικείμενα που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον. Εντυπωσιάστηκα ακόμη περισσότερο από τον τρόπο που ήταν όλα δουλεμένα. Ορισμένα ήταν συνδυασμένα με δέρμα και κάποια με φελό,  ενώ βρήκα πολύ ξεχωριστά παπιγιόν, γραβάτες και πορτοφόλια για άντρες. Ζήτησα να φωτογραφίσω τις τσάντες με τα ιδιαίτερα σχήματα και ευτυχώς μου το επέτρεψαν.

Όπως έμαθα αργότερα,  πίσω από όλο αυτό το brand που ονομάζεται feelwood κρύβεται η Σάντυ Πηγή, ένα πολύ δημιουργικό κορίτσι, που εμπνευσμένη από το Παρίσι όπου έζησε αρκετά χρόνια, αποφάσισε να μεταφέρει την οικογενειακή επιχείρηση σε ένα άλλο επίπεδο.

Η Σάντυ ασχολείται με το σχεδιασμό και το Marketing του brand και η οικογένεια της, η οποία έχει ιστορία στα ξύλινα αντικείμενα, με την κατασκευή. Τα ξύλα που χρησιμοποιούν είναι εξαιρετικής ποιότητας, όπως δρυς και πεύκο. Φυσικά, μια τέτοια δουλειά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Την πρώτη ξύλινη τσάντα τη σχεδίασε δειλά και χωρίς μεγάλες προσδοκίες. Το ενδιαφέρον όμως από όσες την έβλεπαν ήταν τόσο μεγάλο που τελικά δημιούργησε μια ολόκληρη συλλογή, αυτή που σήμερα καλεί feelwood, νοιώσε το ξύλο!

Σήμερα τις τσάντες της μπορεί κάποιος να βρει, εκτός από το Feelwood Concept Store στην παλιά πόλη του Ναυπλίου (Εμ. Σοφρώνη 6), στη Μύκονο στο Iraklis Pantsios shop, ενώ σύντομα θα διατίθενται και στο Santanna shop, στο ίδιο νησί.

Φυσικά ολόκληρη η συλλογή υπάρχει στο Site της εταιρείας http://www.fwbags.com , ενώ μια μικρή ιδέα από τα τελευταία της κομμάτια μπορείς να δεις στο λογαριασμό του Feelwood στο Instagram

Όσο για εμένα, δεν μπορούσα να φύγω έτσι. Πήρα κι εγώ τη ξύλινη τσάντα μου και αποχώρησα περιχαρής!

Momentsnstyle Fashion, beauty & lifestyle Blog Momentsnstyle Fashion, beauty & lifestyle Blog

Translate »

Pin It on Pinterest