Κι εκεί που αναζητούσα ένα νέο προϊόν για να τονώσει και να προετοιμάσει την επιδερμίδα μου για την ανοιξιάτικη περίοδο, ήρθαν οι αμπούλες της Vichy να μου δώσουν τη λύση!

Αν δεν τις έχεις ήδη ακούσει, πρόκειται για δυο πακέτα, ημέρας και νύχτας, που το καθένα περιέχει 30 αμπούλες. Ένα πρόγραμμα ή καλύτερα – όπως το ονομάζουν από την εταιρεία- ένα πρωτόκολλο 30 ημερών! Στο σημείο αυτό να σου πω ότι η έκπληξη μου ήταν μεγαλύτερη όταν είδα ότι το πρωτόκολλο αφορά ουσιαστικά δυο μήνες, αφού η κάθε αμπούλα περιέχει προϊόν για δυο χρήσεις.

Τολμώ να πω ότι από την πρώτη χρήση είδα διαφορά στην επιδερμίδα μου. Όχι, δεν σβήστηκαν οι ρυτίδες, αλλά το δέρμα μου έγινε πιο λείο και πιο απαλό. Εντυπωσιάστηκα με το αποτέλεσμα, γι αυτό μελέτησα λίγο παραπάνω για να δω τα συστατικά τους και να σου μεταφέρω όλες τις πληροφορίες.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης από τη Liftactiv Specialist.    Κάθε αμπούλα περιέχει δραστικά συστατικά υψηλής συγκέντρωσης, τα οποία χρησιμοποιούνται από δερματολόγους για τη μείωση ρυτίδων. Έτσι εξηγούνται και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα μετά από ένα μήνα, όπου σύμφωνα με τις έρευνες η επιδερμίδα δείχνει πιο λεία, πιο σφριγηλή και πιο νεανική!

Τι συστατικά περιέχει; Kαθαρή βιταμίνη C, βιο-πεπτίδια και υαλουρονικό φυσικής προέλευσης. Μια ισχυρή σύνθεση που καταφέρνει να μειώσει τις ρυτίδες που οφείλονται στην απώλεια κολλαγόνου.

Πιο αναλυτικά, η βιταμίνη C διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η υφή και η όψη του δέρματος. Χάρη στη βιταμίνη C μειώνεται η οξειδωτική βλάβη στην επιδερμίδα και η οξείδωση της μελανίνης που είναι υπεύθυνη για τις ανεπιθύμητες πανάδες.

Τα βιο – πεπτίδια γεμίζουν τις ρυτίδες και συσφίγγουν το περίγραμμα του προσώπου, ενώ το υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Πρόκειται για μια ισχυρή σύνθεση που προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα στην επιδερμίδα, αφού το προϊόν σε μορφή αμπούλας προστατεύεται.

Αναζήτησε τις νέες αμπούλες της Vichy σε επιλεγμένα φαρμακεία και στείλε μου μήνυμα για τα αποτελέσματα που θα δεις στη δική σου επιδερμίδα. 

Translate »

Pin It on Pinterest