Έχω μια αδυναμία στους ασπρόμαυρους συνδυασμούς. Το αποτέλεσμα βγαίνει πάντα ωραίο,  ανεπιτήδευτο, απλό μα αρκετά elegant. Εάν «χτίσεις» μια ντουλάπα με ασπρόμαυρα ρούχα,το να φτιάξεις μετά συνδυασμούς είναι παιχνιδάκι. Μπορείς να ξεκινήσεις επενδύοντας σε κάποια καλά, διαχρονικά και βασικά κομμάτια, όπως ένα λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο παντελόνι, ένα καλό σακάκι, ένα μαύρο φόρεμα, ένα μαύρο ή λευκό ζιβάγκο, μια δερμάτινη μπότα.

Πριν ξεκινήσεις να κάνεις τις αγορές σου, έχε στο νου σου τα παρακάτω τρία βασικά βήματα.

Βήμα 1.  Η ποιότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Καλύτερα να πάρεις ένα καλό μεταξωτό λευκό πουκάμισο, παρά 10 συνθετικά που θα υποβαθμίζουν την προσπάθεια σου για ένα όμορφο σύνολο. Το ίδιο πρέπει να έχεις στο νου σου και για τα μαύρα ρούχα. Εάν είναι κακής ποιότητας θα ξεθωριάζουν γρήγορα και μετά από λίγες φορές πλυσίματος θα φαίνονται παλιά και αδιάφορα.


Βήμα 2.
Αγόρασε ρούχα που θα κολακεύουν το σώμα σου κι όχι ρούχα επειδή η γραμμή τους είναι στη μόδα. Αν θέλεις ένα μαύρο παντελόνι, πάρε αυτό που θα μπορείς να υποστηρίξεις καλύτερα κι όχι το skinny pants που είδες στο μοντέλο.

Βήμα 3. Επένδυσε σε ασπρόμαυρα αξεσουάρ. Μια καλή μαύρη τσάντα είναι πάντα χρήσιμη. Το ίδιο κι ένα μποτάκι ή μια καλή μαύρη μπότα ή γόβα, ή sneakers ή ότι πλησιάζει το στυλ σου και σε κάνει να περπατάς άνετα και με αυτοπεποίθηση.

Παρακάτω σου έχω ετοιμάσει 7 outfits για να πάρεις ιδέες πως θα μπορούσες να φτιάξεις την γκαρνταρόμπα σου και να είσαι super stylish μια ολόκληρη εβδομάδα.

Translate »

Pin It on Pinterest