Εάν πιστεύεις στην ενέργεια των ημιπολύτιμων λίθων και το πως επηρεάζουν θετικά τη διάθεση σου, τότε αυτή η χειροποίητη σειρά σχεδιάστηκε για εσένα. Η δημιουργός Σίσσυ Αλιβιζάτου, γνωστότερη με την επωνυμία της εταιρείας της Senhandmade, θέλησε να δημιουργήσει μια σειρά που βασίζεται στα ζώδια και στα θετικά στοιχεία αυτών.

  Η «The Cosmic collection” έχει κατασκευαστεί από ψιλές χάντρες-ψείρες, γνήσιες Iαπωνικές Miyuki. Θα τις βρεις σε διάφορα χρώματα στηνSenhandmade.com  όπου κάθε χρώμα αντιπροσωπεύει ένα ζώδιο ή ένα χαρακτηριστικό προσωπικότητας. 

Το πιο ιδιαίτερο όμως αυτής της συλλογής είναι το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό κόσμημα, διαλέγοντας το χρώμα του λίθου, την αλυσίδα ή το λουράκι.  Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τις χάντρες σε σκουλαρίκια ή μενταγιόν ή να τις αγοράσει ξεχωριστά και να τις προσθέσει σε ένα δικό του αγαπημένο κόσμημα.

  • Εάν θέλεις να αποκτήσεις κάποιο από τα κοσμήματα ή τις χάντρες της χειροποίητης συλλογής μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό ifi15 και να έχεις έκπτωση 15% στο e shop της εταιρείας.
Translate »

Pin It on Pinterest